Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Διάσημοι έστειλαν στους Μαχητές τον Γιάννη Σπαλιάρα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Διάσημοι έστειλαν στους Μαχητές τον Γ...

"Πάγωσε" όταν άκουσε τις ψήφους

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος των Μαχητών του Survivor, η παραγωγή αποφάσισε να στείλει έναν Διάσημο στην αντίπαλη ομάδα, προκειμένου να ισορροπήσουν.

Η ομάδα των Διασήμων κλήθηκε σήμερα να ψηφίσει στο συμβούλιο για τον ποιον παίκτη θα στείλουν απέναντι. Ο Γιάννης Σπαλιάρας με 4 ψήφους είναι ο παίκτης που θα μετακομίσει στην παραλία των Μαχητών. Από δύο ψήφους έλαβαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης μία. Την τελευταία ψήφο δεν την έδειξε ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα.

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight