Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μαρτυρία που οδήγησε στην διώξη για το θάνατο του δάσκαλου Νίκου Μέντζου-Στις 19 Απριλίου οι απολογίες

Η μαρτυρία που οδήγησε στην διώξη για το...

Το φονικό με τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Μάρτυρας – τηλεθεάτρια του “Τούνελ”, άναψε το φως στο σκοτάδι του Αγρινίου.Τα όσα είδε την ημέρα του φονικού του δάσκαλου Νίκου Μέντζου, τα ανέφερε στην εκπομπή και πρόσφατα τα κατέθεσε στον ανακριτή Αγρινίου. Μετά από αυτήν την εξέλιξη,  η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον αγνώστων που υπήρχε, προσωποποιήθηκε κατά δύο προσώπων.

Δυτική Ελλάδα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στην πολύκροτη υπόθεση του δάσκαλου Νίκου Μέντζου

Πρόκειται για φίλη του άτυχου δάσκαλου και για συγγενικό της πρόσωπο. Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Νίκου Μέντζου, ζήτησαν αρχικά προθεσμία για να απολογηθούν εντός της εβδομάδας,  αλλά στην πορεία άλλαξαν την ημέρα.

Η απολογία τους θα γίνει στις 19 Απριλίου, με το σκεπτικό ότι θέλουν χρόνο για να βρουν «τα στοιχεία εκείνα που θα αποδείξουν την αθωότητά τους».

Η μάρτυρας είχε αναφέρει στην εκπομπή και στη συνέχεια στον ανακριτή, ότι την ώρα που φλεγόταν το αυτοκίνητο του δάσκαλου, τα αυτοκίνητα των συγκεκριμένων προσώπων και η μηχανή ενός άλλου ατόμου, βρίσκονταν σε κοντινό σημείο. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς,  παρακολουθούσαν ατάραχοι τη φωτιά.

Η μάρτυρας είχε δει το συγγενικό πρόσωπο της φίλης του θύματος να σκάβει στον κήπο του την ημέρα της δολοφονίας. Οι έρευνες που έγιναν με εντολή του ανακριτή από υπαλλήλους του Δήμου, δεν εντόπισαν κάτι αξιοποιήσιμο.

Αυτή η μαρτυρία αλλά και άλλα στοιχεία που υπήρχαν στη δικογραφία, εκτιμήθηκαν από τον ανακριτή που προσωποποίησε τη δίωξη εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων.

 

*στοιχεια από anikolouli & agriniopress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις