Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη 10η θέση θα εμφανιστεί η Demy στον 1ο ημιτελικό της Eurovision

Στη 10η θέση θα εμφανιστεί η Demy στον 1...

15ος θα διαγωνιστεί ο Κύπριος Hovig

Γκεστ εμφάνιση στο μουσικό σώου «Rising Star» του ΑΝΤ1, έκανε το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου 2017 η φετινή μας εκπρόσωπος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, Demy, η οποία ως γνωστό θα εμφανιστεί στον 1ο ημιτελικό στις 9/5.

Το τραγούδι "This is love" του Δημήτρη Κοντόπουλου που θα ερμηνεύσει η Demy και θα επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Φωκάς Ευαγγελινός, κληρώθηκε όπως ανακοινώθηκε να διαγωνιστεί στη 10η θέση στον 62ο Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα γίνει στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Όπως αναφέρει το φαν κλαμπ INFE Greece, με το "10 το καλό" θα διαγωνιστεί το  "This is love" που είμαστε σίγουροι πως ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός θα παρουσιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να «ταξιδέψει» στα σπίτια και του τελευταίου Ευρωπαίου ψηφοφόρου που θα θελήσει να το επιβραβεύσει με μια πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13/5/2017.

Η Demy λοιπόν θα εμφανισθεί στη σκηνή της Γιουροβίζιον, στη θέση νούμερο 10 αμέσως μετά  από ένα "περίεργο" τραγούδι από την Πορτογαλία και πριν από ένα μάλλον αδιάφορο και... "σκοτεινό" τραγούδι από την Πολωνία.

Η Κύπρος στο μεταξύ με τον φετινό της εκπρόσωπο Hovig και το κομμάτι «Gravity», θα εμφανιστεί στη θέση νούμερο 15, του 1ου ημιτελικού.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών στον 1ο ημιτελικό όπως το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE παραθέτει είναι η εξής :

1  Σουηδία

2   Γεωργία

3    Αυστραλία

4    Αλβανία

5    Βέλγιο

6    Μαυροβούνιο

7    Φινλανδία

8    Αζερμπαϊτζάν

9    Πορτογαλία

10   Ελλάδα

11   Πολωνία

12  Μολδαβία

13  Ισλανδία

14  Τσεχία

15  Κύπρος

16  Αρμενία

17  Σλοβενία

18 Λετονία.

Τέλος όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην βραδιά του προημιτελικού του Rising Star Greece την Κυριακή 2/4/2017, η Demy μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά στα στοιχήματα και είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight