Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Τέλος στην...ανομβρία μετά από 3 εβδομάδες!Βροχές και καταιγίδες από σήμερα- O Καιρός του Πάσχα

Δυτική Ελλάδα:Τέλος στην...ανομβρία μετά...

Η πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα

Άστατος καιρός με κατά περιόδους μπόρες και τοπικές καταιγίδες αναμένεται να απασχολήσει τόσο την Δυτική Ελλάδα γενικότερα,όσο και την Πάτρα ειδικότερα στο μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας (έως και την Παρασκευή το πιθανότερο).

Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Νικόλας Σερέτης τονίζει:

"Αιτία γι'αυτό βαρομετρικό χαμηλό αποκομμένο από την γενικότερη ατμοσφαιρική κυκλοφορία το οποίο θα μας επισκεφθεί από την περιοχή της κεντρονότιας Ιταλίας,παραμένοντας,στροβιλιζόμενο,στην τροπόσφαιρα άνωθεν της χώρας μας για αρκετές ημέρες.
Η αρχή θα γίνει από αύριο,κιόλας Δευτέρα,οπότε και αναμένεται,επιπροσθέτως,να σπάσει,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,μια περίοδος 3 εβδομάδων ανομβρίας για την πόλη της Πάτρας".

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το Πάσχα και το ερώτημα που απασχολεί όλο και περισσότερο τον κόσμο είναι με τι καιρό θα περάσουμε την Μεγάλη εβδομάδα, αλλά κυρίως τι καιρός θα επικρατήσει την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως αναφέρει στο newsit, o Μετεωρολόγος  του Epsilon, Κλέαρχος Μαρουσάκης,  μέσα στο Σαββατοκύριακο και καθώς το σύστημα αυτό κακοκαιρίας θα απομακρυνθεί ανατολικότερα, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται κι έτσι από την Μεγάλη Δευτέρα και μέχρι περίπου την Μεγάλη Πέμπτη θα είναι γενικά καλός, ενώ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο για να προσεγγίσουμε τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας.

Την Μεγάλη Παρασκευή φαίνεται να μας επηρεάζει ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό απο την Ιταλία με συννεφιές και λίγες τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο ενώ ταυτόχρονα η θερμοκρασία δεν φαίνεται να μεταβάλεται σημαντικά.

Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα αλλά και Δευτέρα του Πάσχα θα διατηρηθεί ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις