Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πασχαλινό Bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Πάτρα: Πασχαλινό Bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Αυτό το σαββατοκύριακο στο Θεατράκι, στην Μαρίνα Πατρών

Ένα γιορτινό Πασχαλινό Bazaar θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  1 & και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο Θεατράκι, στην Μαρίνα Πατρών, από τις 10.00 έως τις 21.00 το βράδυ.

Η δράση αυτή είναι μια πρωτοβουλία χειροτεχνών της Πάτρας, που στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών σωματείων και ομάδων που παλεύουν καθημερινά βοηθώντας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μαζί θα είναι το Φιλανθρωπικό Σωματείο ''Κιβωτός Αγάπης'', Γαλήνη αναπήρων παιδιών.

Στο συγκεκριμένο μπαζάρ όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, μπορείτε να βρείτε  χειροποίητες κατασκευές, πασχαλινές λαμπάδες, κοσμήματα, παιδικά ρούχα και διακοσμητικά  για το σπίτι, όπως διάφορα αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους.

Συμμετέχουν:

Δια χειρός μαμάς  | Handmade by KR |  Γλυκά της Νίκης

Έλενα Καπατσούλια και Hand made for you!

Σκοπός του φιλανθρωπικού σωματείου ''Κιβωτός Αγάπης'', σύμφωνα με το άρθρο 2 του Καταστατικού είναι η ανάπτυξη αγαθοεργού δράσης και συγκεκριμένα η ίδρυση και λειτουργία Ιδρυμάτων πρόνοιας αναξιοπαθούντων ανθρώπων.

Στην Πάτρα από το 1973 λειτουργεί υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού  Σωματείου. «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ» το Άσυλο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων, «ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ» το οποίο παρέχει κλειστή περίθαλψη σε άτομα από όλη την Ελλάδα ενώ η δυναμικότητά του είναι για 79 και διοικείται από 7μελές άμισθο Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία.

Το Ίδρυμα «Γαλήνη αναπήρων παιδιών» έχει σαν σκοπό, υλοποιώντας το παραπάνω άρθρο, να συνδράμει τις οικογένειες , κυρίως τις πολύτεκνες , αναλαμβάνοντας το βάρος της ανατροφής παιδιών με τόσο σοβαρά προβλήματα και απαλλάσσοντάς τες κατ’ επέκταση από το κοινωνικό στίγμα  που επηρεάζει τη φυσιολογική ανάπτυξη των υπολοίπων παιδιών της οικογένειας. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις