Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Ασταμάτητος ο Παπαγιάννης-Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αντετοκούνμπο

ΝΒΑ: Ασταμάτητος ο Παπαγιάννης-Συνεχίζει...

Ο 19χρονος Ελληνας σέντερ σημείωσε 12 πόντους στην νίκη του Σακραμέντο

Ασταμάτητος ο Γιώργος Παπαγιάννης, ήταν πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη με 98-97 των Σακραμέντο Κινγκς στο Λος Άντζελες απέναντι στους Κλίπερς. Ο 19χρονος Ελληνας σέντερ σημείωσε 12 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και είχε 2 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα του Σακραμέντο, ολοκλήρωσε την απίστευτη ανατροπή της, με καλάθι του Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν στα 3,2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Κουφός, αφού επιλέχθηκε να ξεκουραστεί.

Παρά την καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς  έχασαν στο Μιλγουόκι με 94-109 από τους Σικάγο Μπουλς, που είχαν κορυφαίο παίκτη τους, τον Νίκολα Μίροτιτς (28 πόντοι και  8 ριμπάουντ).

Ο Ελληνας σούπερ σταρ πέτυχε 22 πόντους (8/12 δίποντα, 6/10 βολές), πήρε 8 ριμπάουντ και έδωσε 4 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Μπακς έπειτα από τρεις σερί νίκες στην κανονική περίοδο.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε το 36ο φετινό triple-double, με 39 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ, στην ήττα  των Θάντερ στο Χιούστον με 137-125, ενώ οι Χοκς, συμπλήρωσαν επτά σερί ήττες χάνοντας στην Ατλάντα από τους αδύναμους Νετς με 107-92.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Καλός για έναν ακόμα αγώνα ο Παπαγιάννης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports