Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Καλή εμφάνιση που μας κρατάει ζωντανούς, χωρίς όμως να μας δίνει κάτι παραπάνω»

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Καλή εμφάνιση πο...

Ο τεχνικός του Απόλλωνα για την μεγάλη νίκη επί του Κολοσσού

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας επί του Κολοσσού, που του δίνει παράταση στις ελπίδες που έχει για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των παιχτών του, ενώ τόνισε την συνεισφορά του κόσμου στην σημερινή νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας Carna:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα η οποία τελικά έκλεισε με καλό τρόπο. Κάναμε μία καλή εμφάνιση που μας κρατάει ζωντανούς, χωρίς όμως να μας δίνει κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού, αλλά και στους δικούς μας παίκτες.

Είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο γήπεδο μας και έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Έχουμε καλή ψυχολογία, νιώθουμε άνετα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η βασική εντολή που είχαν οι παίκτες για το παιχνίδι ήταν να μην πάμε σε αργό tempo, αλλά να παίξουμε με γρήγορο ρυθμό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες με Προμηθέα, Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Έχουμε καλή ψυχολογία, η ατμόσφαιρα είναι καλή, η διοίκηση είναι δίπλα μας, θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα χαρούμε.

Το ότι χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι. Από την άλλη όμως, έχουμε μπροστά μας τον Άρη και την Κύμη. Το παιχνίδι με την Κύμη εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα για τη συνέχεια και αν η τύχη είναι στα χέρια μας θα παλέψουμε και ενάντια στον Άρη.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, να έχουμε απόδοση και συγκέντρωση και όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Νίκη «ελπίδας» του Απόλλων Πατρών Carna απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports