Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το εστιατόριo Διόνυσος της Ακρόπολης συμπλήρωσε στο όνομά του τη λέξη Zonar's! Χρύσανθος Πανάς: «Αδιανόητο. Τους παραδίδω στην κρίση σας»

Το εστιατόριo Διόνυσος της Ακρόπολης συμ...

Αναμένονται εξελίξεις...

Την έντονη ενόχλησή του κατά του γνωστού εστιατορίου «Διόνυσος» της Ακρόπολης εξέφρασε δημοσίως μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Χρύσανθος Πάνας. Ο εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου «Zonars», με ανάρτησή του στο facebook, κατηγορεί τον «Διόνυσο» ότι συμπλήρωσε την επωνυμία «Zonars» στο Διόνυσος.

Ο Χρύσανθος Πανάς αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Αδιανόητο! Το "εστιατόριο" Διόνυσος της Ακρόπολης συμπλήρωσε στο όνομά του τη λέξη Zonar's !!! Έφτιαξε και σελίδα, δημιούργησε και location!!! Όλοι ξέρετε που βρίσκεται το αυθεντικό Zonars και τι ακριβώς σημαίνει αυτό! Ευτυχώς το γνωρίζουν και οι Sunday times το Porter magazine το Surface η Condé Nast και όλα τα διεθνή μέσα που μας εξυμνούν!

Ωστόσο επειδή με ρωτάτε ο Διόνυσος δεν έχει καμία σχέση με το ιστορικό διατηρητέο μνημείο Zonars της Panas group που βρίσκεται Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου ... εκεί που ήταν πάντα δηλαδή .... Κατά τα αλλά και μέχρι να ολοκληρωθούν τα τυπικά , σας τους παραδίδω στη κρίση σας !»

Η νέα σελίδα του «Διόνησου» ΕΔΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight