Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκάκι: Η παρουσία των μαθητών του ΣΟΠ

Σκάκι: Η παρουσία των μαθητών του ΣΟΠ

Στο σχολικό πρωτάθλημα

Η παρουσία των μαθητών του ΣΟΠ ήταν πολύ καλή στους σχολικούς αγώνες. Επίσης οι φετινοί αγώνες της ΕΣΣΠ ήταν σαφέστατα βελτιωμένοι και καλύτεροι από τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπήρξε άσκοπη καθυστέρηση, οι διαιτητές ήταν άψογοι στα καθήκοντά τους, η θέση του κυλικείου ήταν ιδανική και γενικώς τα πράγματα δούλευαν ρολόι, με αποτέλεσμα να αποφευχθεί η παραδοσιακή γκρίνια των γονέων.

Η φωτεινότητα της αίθουσας και ο περιβάλλον χώρος λειτουργούσαν καταπραϋντικά στην ένταση των παρτίδων και οι μαθητές απόλαυσαν το παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό μέρος: Υπήρχε παρουσία από Πάτρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ναύπακτο, Αίγιο, Καλάβρυτα, Αγρίνιο και Πύργο και σχεδόν όλες οι περιοχές είχαν επιτυχίες. Εκτός της Πάτρας, μετάλλια κέρδισαν το Αίγιο, η Ναύπακτος, ο Πύργος και το Αγρίνιο.

Από πλευράς συλλόγων, ο ΣΟ Πατρών επανήλθε μεγαλοπρεπώς. Συμμετείχε με 30 μαθητές/τριες, από τους οποίους, οι 24 μπήκαν στην δεκάδα της κατηγορίας τους. Κέρδισε 10 μετάλλια (6 χρυσά, 1 αργυρό 3 χάλκινα) ενώ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στις μικρές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμενα: Οι μαθητές του ΣΟ Πατρών σάρωσαν στις μικρές τάξεις με 6/10 χρυσά μετάλλια, δείχνοντας ότι ο ιστορικός σύλλογος, γρήγορα θα καλύψει το κενό των νεανικών του σκακιέρων.

Οι χρυσοί νικητές του ΣΟΠ

Πέτρος Χρυσοβιτσάνος, Νήπια

Γιώργος Παπαχριστόπουλος, Α Δημοτικού

Ανδρέας Σινούρης, Β Δημοτικού

Λένια Αθανασοπούλου, Γ Δημοτικού

Παναγιώτης Μαγκλάρας, Δ Δημοτικού

Αθηνά Αννίνου, Δ Δημοτικού

Ασημένιο μετάλλιο ο Χαράλαμπος Προδρομάκης στην Γ Δημοτικού, χάλκινο μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Βάλσαμος στην Β' Δημοτικού, χάλκινο μετάλλιο ο Αναστάσης Γεωργίου στην Α Γυμνασίου και χάλκινο μετάλλιο ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος στην Γ Γυμνασίου.

Πολύ καλά πλασαρίσματα είχαμε σε πολλές τάξεις: Μάριος Σαράντης 6ος στην Α Δημοτικού, Κωνσταντίνος Μπόλης 7ος στην Γ Δημοτικού, Θάνος Γεωργής 6ος στην Δ Δημοτικού, Γιώργος Αλεξόπουλος 8ος στην Δ Δημοτικού, Μαρούδας Νίκος 10ος στην Ε Δημοτικού, Πέτρος Παπανικολάου 5ος στην ΣΤ Δημοτικού, Δήμητρα Ντάσκα 4η στην ΣΤ Δημοτικού, Εύη Κακουλίδη 4η στην Α Γυμνασίου, Γεώργιος-Ανδρέας Ανδρέου 6ος στην Γ Γυμνασίου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Λουτρακίου μεταφέρεται τώρα το ενδιαφέρον όλων των προκριθέντων σκακιστών, όπου ελπίζουν σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκάκι: Ο Φίλιππος Τερζής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports