Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Πέττας: «Ο κόσμος της Πάτρας να είναι πάλι ο έκτος παίκτης μας»

Νίκος Πέττας: «Ο κόσμος της Πάτρας να εί...

Ο έμπειρος άσος του Προμηθέα για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στο "Τόφαλος"

Ο Προμηθέας υποδέχεται το Ρέθυμνο στο «Δ. Τόφαλος» με σκοπό να πάρει προβάδισμα για την είσοδό του στα πλέι-οφ. Ο Νίκος Πέττας θεωρεί ότι η προσήλωση στον στόχο, θα δώσει στους νεοφώτιστους μια ακόμα νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος άσος στο blog του στο site της ΕΣΑΚΕ:

«Την προηγούμενη αγωνιστική κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Μάλιστα καταφέραμε να αποδράσουμε από μια δύσκολη έδρα, στην οποία στραβοπάτησαν και κάποιες από τις μεγάλες ομάδες της Λίγκας.

Αυτή η νίκη ήταν κομβική για εμάς, αφού εξασφαλίσαμε οριστικά την παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία και πλέον κοιτάμε τον επόμενο στόχο μας, ο οποίος είναι η είσοδος στα πλέι-οφ της STOIXIMAN.GR Basket League.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την πολύ καλή ομάδα του Ρεθύμνου και για εμάς δεν υπάρχει κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης προκειμένου να δώσουμε αξία στο διπλό που πετύχαμε την περασμένη αγωνιστική.

Η προσπάθεια, βέβαια, που θα κάνουμε απαιτεί μεγάλη αγωνιστική προσήλωση στο πλάνο μας και μεγάλη διάθεση, αφού το Ρέθυμνο διαθέτει πολύ έμπειρους και αξιόλογους παίκτες. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Εύχομαι ο κόσμος της Πάτρας να έρθει στο γήπεδο και να είναι για άλλη μια φορά ο 6ος παίκτης της ομάδας μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε για τη 10 φετινή νίκη.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει τη ρεβάνς κόντρα στο Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports