Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον σε ταξίδι αστραπή στο Παρίσι - Συνάντησαν τον Ολάντ

Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον σε ταξίδι ασ...

Τον Αύγουστο συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον τραγικό χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Λίγο καιρό πριν από τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο γιος της, Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγος του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν στο Παρίσι.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έφτασαν στο Παρίσι και συνάντησαν τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων ενώ νωρίτερα είχαν συμμετάσχει στην παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο.

Το βασιλικό ζευγάρι, που έφτασε στη Γαλλική πρωτεύουσα με το ιδιωτικό του τζετ, θα παραμείνει στη Γαλλία για 24 μόνο ώρες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail. Η Κέιτ Μίντλετον μάλιστα φάνηκε να μην είχε χρόνο να προλάβει να αλλάξει ρούχα και εμφανίστηκε με το ίδιο παλτό που φορούσε και νωρίτερα στο Λονδίνο.

Ωστόσο η κομψή σύζυγος του Βρετανού Πρίγκιπα πρόλαβε να αλλάξει τα μαλλιά της, έχοντας προφανώς μαζί στην πτήση τον κομμωτή της. Το ταξίδι έχει τεράστια πολιτική σημασία καθώς η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας προσπαθεί να αναπτύξει εμπορικούς δεσμούς μετά το πολυσυζητημένο Brexit.

"Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι από τους πιο σημαντικούς διπλωμάτες που έχουμε" δήλωσε πηγή της FCO, τονίζοντας πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό που αποκαλείται "ήπια διπλωματία". Η πρώτη τους συνάντηση ήταν με τον Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων ενώ το ζευγάρι θα παρευρεθεί και στη Βρετανική πρεσβεία στο Παρίσι όπου και θα συναντήσει νέους Γάλλους που διαπρέπουν στις τέχνες, τον αθλητισμό, τη μόδα, τις επιχειρήσεις και τον εθελοντισμό.

Οι φωτ. είναι της Daily Mail.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight