Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Νέα μεγάλη νίκη του Κύργιου επί του Τζόκοβιτς

Τένις: Νέα μεγάλη νίκη του Κύργιου επί τ...

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός νίκησε πάλι τον Σέρβο πρωταθλητή

Μετά το Ακαπούλκο ο Νικ Κύργιος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, μέσα σε δύο εβδομάδες, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτή τη φορά στο Ιντιαν Γουέλς, το τουρνουά της Καλιφόρνια.

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός νίκησε πάλι τον Σέρβο πρωταθλητή, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, σταματώντας ένα σερί 19 νικών του διάσημου αντιπάλου του και παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Κύργιος έπαιξε εκπληκτικό τένις και κέρδισε με 6-4 και 7-6 (3). Ο Τζόκοβιτς ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έρημο της Καλιφόρνια από το 2013! Μετά και τη νέα σπουδαία εμφάνισή του, ο Kύργιος θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά και θα παίξει στα προημιτελικά κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ.

O ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΚΕΡΔΙΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΝΑΔΑΛ

Την επανάληψη του τελικού του «Australian Open» πέτυχε ο Ρότζερ Φέντερερ με τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στο Ιντιαν Γουέλς, λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη του και στη Μελβούρνη.

Οι δύο διάσημοι πρωταθλητές έπαιξαν στον 4ο γύρο του τουρνουά της Καλιφόρνια και ο Φέντερερ πραγματοποίησε μια μαγευτική εμφάνιση και νίκησε μέσα σε, μόλις, 68 λεπτά, για να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά. Ο Ελβετός σταρ κυριάρχησε απόλυτα και νίκησε με 6-2 και 6-3!
Oι δύο κορυφαίοι παίκτες του τένις, που συνολικά έχουν κατακτήσει 32 Grand Slam τίτλους, αναμετρήθηκαν για 36η φορά στην καριέρα τους.

Ο Ισπανός έχει κερδίσει τους 23 από τους 36 προηγούμενους αγώνες (23-13), ωστόσο ο Ελβετός σταρ είναι ο νικητής στους τρεις τελευταίους, στον τελικό του ελβετικού τουρνουά «Swiss Indoors» το 2015 και στον τελικό του «Australian Open» τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Φέντερερ προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα παίξει με τον Νικ Κύργιο, ο οποίος απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τένις: Θρίαμβος του Κύργιου επί του Τζόκοβιτς

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports