Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τελικά δεν έχουν πληρωθεί όλοι οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Πάτρα: Τελικά δεν έχουν πληρωθεί όλοι οι...

Παρά τη διαβεβαίωση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ

Η πληρωμή των εργαζόμενων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ που απασχολούνται στο Δήμο Πατρέων αποτέλεσε σημείο τριβής μεταξύ της διοικήτριας του Οργανισμού και της δημοτικής Αρχής. Η κυρία Καραμεσίνη κατά την επίσκεψή της στην Πάτρα, την περασμένη Παρασκευή, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στα θα πληρωθούν την αυτή την εβδομάδα (πιθανότατα την Τρίτη) μαζί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο, όπως πληροφορείται το thebest.gr, στελέχη της δημοτικής Αρχής δέχθηκαν καταγγελίες από εργαζόμενους στα προγράμματα ότι σήμερα Τετάρτη, δεν είχαν μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα χρήματα.

Να σημειωθεί, ότι η διοικήτρια του ΟΑΕΔ είχε αποδώσει την αρχική καθυστέρηση στο γεγονός ότι ο Δήμος Πατρέων δεν απέστειλε εγκαίρως τις σχετικές λίστες ώστε να υπάρξει ο σχετικός έλεγχος από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και να καταβληθούν οι μισθοί στους συμπολίτες. Κάτι το οποίο αντικρούουν από το Δήμο.

Σε κάθε περίπτωση, οι περίπου 600 εργαζόμενοι του προγράμματος τηρούν στάση αναμονής καθώς δεν έχουν πληρωθεί όλοι και ετοιμάζονται, όπως πληροφορείται το thebest.gr, να απευθυνθούν στα Σωματεία των εργαζομένων του Δήμου για να πιέσουν τον ΟΑΕΔ να πληρώσει.

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις