Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Χωρίς ριμπάουντ στην Πάτρα μετά από 175 αγώνες ο Μπουρούσης

Mπάσκετ: Χωρίς ριμπάουντ στην Πάτρα μετά...

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα Carna

Για 12η συνεχόμενη επίσκεψή του στην Πάτρα για αναμέτρηση με τον Απόλλωνα  Carna φεύγει νικητής ο Παναθηναϊκός που επικρατεί σε όλα τα παιχνίδια με τους Πατρινούς την τελευταία 20αετία. Η τελευταία νίκη των «μελανόλευκων» ήταν τον Ιανουάριο του 1997.

Οι 28 εύστοχες βολές του Απόλλωνα Π. Carna είναι η καλύτερη φετινή επίδοση των Πατρινών και τρίτη καλύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, πίσως από τις 33 του Κολοσσού H Hotels και τις 29 του Ρεθύμνου Cretan Kings. Επίσης 28 έχουν πετύχει φέτος και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου με τα δύο ριμπάουντ που μάζεψε συμπλήρωσε τα 100 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξεπέρασε τους 400 πόντους στη λίγκα ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Με τους 4 που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods έφτασε τους 402.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος με τους εννέα πόντους που σημείωσε ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση ως παίκτης του Απόλλωνα Π. Carna και παράλληλα ξεπέρασε κατά τρεις τους 100 πόντους στην παρουσία του στη λίγκα.

Οι 15 πόντοι του Καντάριαν Ρέινς και οι 10 του Μάικλ Στόκτον είναι η καλύτερη επίδοσή τους με τα χρώματα του Απόλλωνα.

Από τον Νοέμβριο του 2006 είχε να τελειώσει παιχνίδι της STOIXIMAN.GR Basket League ο Γιάννης Μπουρούσης. Συγκεκριμένα ο διεθνής σέντερ μετρούσε 175 συνεχόμενα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος όπου είχε τουλάχιστον ένα ριμπάουντ από τις 8 Νοεμβρίου 2006 όταν ως παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε μαζέψει κανένα στην εντός έδρας από τον Άρη. Αξίζει να σημειωθεί πως στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στου ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, ο Μπουρούσης έμεινε μόλις μία φορά δίχως ριμπάουντ σε 187 αγώνες!

Ο Τζέιμς Φελντέιν ξεπέρασε τους 600 πόντους στη λίγκα. Στην 55η εμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα έφτασε τους 605 πόντους.

Στην επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό του ο Τζέιμς Γκιστ συμπλήρωσε 100 κλεψίματα στην παρουσία του στην STOIXIMAN.GR Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Aπόλλωνας Carna με κόντρα παράδοση και Παναθηναϊκό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports