Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τί είπε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στη συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Τί είπε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετί...

Για το θέμα των αλλαγών που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση στον «Καλλικράτη»

Στη Συνέλευση της ΠΕΔ - Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη, στην Πάτρα με τη συμμετοχή κλιμακίου της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Πατούλη, Δήμαρχο Αμαρουσίου, έκανε παρέμβαση - ομιλία ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος και παρουσίασε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το θέμα των αλλαγών που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση στον «Καλλικράτη».

Τη θέση της Δημοτικής Αρχής για τις αλλαγές αυτές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στον «Καλλικράτη», αναμένεται να την παρουσιάσει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.

Στην ομιλία του στην Αγορά Αργύρη, στη Συνέλευση της ΠΕΔ ο κ. Πελετίδης υπογράμμισε ότι όσα μέτρα έχουν παρθεί στη χώρα μας με τα Μνημόνια καθιερώνονται πλέον και θεωρούνται δεδομένα, όλα μένουν και ισχυροποιούνται με νέα μέτρα να ακολουθούν το επόμενο διάστημα, γεγονός που επιδεινώνει ολοένα την κατάσταση της ελληνικής οικογένειας. Ο κ. Πελετίδης ανέφερε πως η κυβέρνηση απλά ψάχνει τον τρόπο για το πώς θα δικαιολογήσει τα νέα σκληρά μέτρα όπως την επιπλέον μείωση των συντάξεων.

Ολόκληρη η εισήγηση του στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις