Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκάκι: Εννιά μετάλλια για τα παιδιά του Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος στο Rapid Αιγιάλειας

Σκάκι: Εννιά μετάλλια για τα παιδιά του ...

1 χρυσό, 3 αργυρά και 5 χάλκινα την Κυριακή στο μαθητικό τουρνουά

Σπουδαίες εμφανίσεις σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες από τους 16 μαθητές και μαθήτριες, Δημοτικού και Γυμνασίου, που έλαβαν μέρος την περασμένη Κυριακή στο μαθητικό τουρνουά Rapid Αιγιάλειας. Οι μαθητές προέρχονται από τις αθλοπαιδιές σκάκι του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, με την κατάκτηση 9 συνολικά μεταλλίων ( 1 χρυσό, 3 αργυρά, 5 χάλκινα).

Πρόβα τζενεράλε πριν τη συμμετοχή των παιδιών του συλλόγου στη τελική φάση των μαθητικών αγώνων που θα γίνουν στην Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή αποτέλεσε το τουρνουά Rapid Αιγιάλειας και σίγουρα με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αφήνουν ελπιδοφόρα μηνύματα για τη δύσκολη συνέχεια.

Μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν, χρυσό η Σταθακοπούλου Βασιλική (Γ΄ Δημοτικού), αργυρό οι Βλαχόπουλος Αλέξανδρος (ΣΤ΄ Δημοτικού), Χριστοπούλου Θεώνη (ΣΤ΄ Δημοτικού), Κωνσταντίνου Ελένη (Β΄ Δημοτικού) και χάλκινο μετάλλιο οι Ξυδιάς Νεκτάριος (ΣΤ΄ Δημοτικού), Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα (ΣΤ΄ Δημοτικού), Σταθακόπουλος Κωνσταντίνος (Ε΄ Δημοτικού), Μανωλοπούλου Άλκηστις - Κυριακή (Δ΄ Δημοτικού) και Χριστοπούλου Ευαγγελία (Γυμνάσιο). Με καλές εμφανίσεις στο μαθητικό τουρνουά οι Καμπέρη Μαρία, Μαραγκόπουλος Θεόδωρος, Καραθανασόπουλος Σπύρος, Κωνσταντίνου Διονύσιος, Χριστόπουλος Παναγιώτης, Βλαχόπουλος Χρήστος και Αναγνωστοπούλου Σεραφειμία.

Στο τέλος των αγώνων οι εκπρόσωποι του Διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος, Ρόζος Γιώργος και Ζωμένου Βάσω, μαζί με τον επιβλέπων προπονητή στις αθλοπαιδιές σκάκι Νικολακόπουλο Νικόλαο συνεχάρησαν τους γονείς και τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, που μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αλλά καταδεικνύουν τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον τοπικό σύλλογο των Σελιανίτικων για την ανάδειξη του περιφερειακού σκάκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports