Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η διαμαρτυρία του ΝΟΠ για το κλειστό "Α. Πεπανός" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η διαμαρτυρία του ΝΟΠ για το κλειστό &qu...
Λαλιώτη Αμαλία

Διοίκηση, τεχνικό τιμ, αθλητές και γονείς βρέθηκαν στο κολυμβητήριο

Το κολυμβητήριο "Α Πεπανός" παρέμεινε κλειστό σήμερα Δευτέρα, όπως είχε γίνει γνωστό από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ. Ωστόσο διοίκηση, τεχνικό τιμ, αθλητές και αθλήτριες, αλλά και γονείς του ΝΟΠ προέβησαν σε συμβολική διαμαρτυρία στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου.

Ο πρόεδρος του ΝΟΠ Πέτρος Καθρέπτας ξεκαθάρισε ότι η διαμαρτυρία αυτή δεν έχει να κάνει με τη Διοίκηση του κολυμβητηρίου, αλλά με την γενικότερη κατάσταση.

Σημαντική επίσης ήταν η τοποθέτησή του: "Εμείς δεν θέλουμε να προκαλέσουμε προβλήματα στη διοίκηση του κολυμβητηρίου, αλλά θέλουμε να κάνουμε κατανοητό ότι αυτή η κίνηση δεν βοηθά κανέναν. Από εκεί και πέρα εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε και στο προσωπικό για να μπορέσει να λειτουργεί σωστά η πισίνα".

Σε εκείνο το σημείο το λόγο πήρε και μία μητέρα αθλητή του ΝΟΠ, η οποία φέρνει καθημερινά το παιδί της στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός", από τον Άγιο Βασίλειο για να μπορέσει να αθληθεί, πληρώνοντας την συνδρομή της στην ομάδα και τις μετακινήσεις του παιδιού της, το οποίο όμως δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Επίσης οι άνθρωποι του ΝΟΠ μίλησαν και για την ενέργεια πατέρα αθλητή τους, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία και έξοδα κατάφερε να επιδιορθώσει και να κάνει καινούργια τα τέρματα του κολυμβητηρίου, προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Ο Βασίλης Λαμπάτος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τις πισίνες εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, αφού και σαν αθλητής έχει αγωνισθεί σε πολλές, αλλά και σαν προπονητής έχει βρεθεί σε πολλά κολυμβητήρια.

Ο τεχνικός λοιπόν του ΝΟΠ σχολίασε αυτή την κίνηση του να μένει κλειστό τις Δευτέρες το κολυμβητήριο. Αναλυτικά:

"Τη φετινή σεζόν με το ΝΟΠ έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα και αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Πάτρα δεν την έχουμε συναντήσει πουθενά. Το νερό στην πισίνα δεν είναι αυτό που προβλέπεται για να μπορούμε να προπονηθούν μικροί και μεγάλοι αθλητές, ενώ δεν υπάρχει νερό ούτε στα ντους.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κολυμβητήριο για παράδειγμα του ΟΑΚΑ που σίγουρα φιλοξενεί πολλά περισσότερα παιδιά από αυτό της Πάτρας μπορεί και λειτουργεί όλες τις ημέρες και το δικό μας όχι.

Πολλοί γονείς έχουν επιλέξει προγράμματα για τα παιδιά τους που έχουν βασική ημέρα άθλησης τη Δευτέρα και δεν μπορούν πλέον να αθληθούν, ενώ έχουν πληρώσει. Και βέβαια αυτό ισχύει και για τα σχολεία".

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Λαμπάτος με τον Δημήτρη Μπιτσάκο βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Βόλου, όπου αγωνίσθηκαν οι ομάδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ, αντίστοιχα και αυτό που έλεγαν συνεχώς και οι δύο ήταν ότι το νερό ήταν στους 27 βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports