Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι σχέση έχουν ο Τόνι Σφήνος και ο Αρης Σπηλιωτόπουλος; Σχεδόν οικογενειακή!

Τι σχέση έχουν ο Τόνι Σφήνος και ο Αρης ...

Η σύζυγος του Καλαβρυτινού performer είναι αδελφή της συντρόφου του αχαιού πολιτικού

Οι κοινές εμφανίσεις του καταγόμενου από την Αχαϊα Άρη Σπηλιωτόπουλου με τη Φοίβη Γραμματικού στη νυχτερινή Αθήνα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες και -όπως ήταν φυσικό- τράβηξαν αμέσως το ενδιαφέρον των paparazzi.

Και μπορεί ο πρώην βουλευτής  να μην έδινε ως τώρα αφορμές και δικαιώματα για να κουβεντιάζουν την προσωπική ζωή του στα κοσμικά σαλόνια, ωστόσο η γνωριμία του με τη Φοίβη φαίνεται ότι τον έκανε να αναθεωρήσει και πλέον αντιμετωπίζει πιο χαλαρά τα φωτογραφικά φλας που αστράφτουν στις εξόδους του.

Απόδειξη; Οι φωτογραφίες του ζευγαριού που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις αρχές του προηγούμενου μήνα και δείχνουν τον Αρη και τη Φοίβη να ανταλλάσσουν θερμές αγκαλιές και φλογερά φιλιά σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, αδιαφορώντας για τους paparazzi που υπήρχαν εκεί.

 

Μόλις 21 Μαΐων, η Φοίβη Γραμματικού προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, είναι κάτοικος του Πανοράματος Βούλας και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

 

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της,  τη Μαργαρίτα Γραμματικού, που εργάζεται ως δημοσιογράφος και blogger και την Ιωάννα, η οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι τον Καλαβρυτινό Θανάση Κιούση, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight