Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταμάτης Φασουλής: «Χωρίς τον Μουτσινά δεν μπορούσα να κάνω, το Your Face Sounds Familiar»

Σταμάτης Φασουλής: «Χωρίς τον Μουτσινά δ...

Στην κριτική επιτροπή και η Έλλη Κοκκίνου

Ο Νίκος Μουτσινάς όπως ήδη είναι γνωστό, μετά τη διακοπή της εκπομπής στον Alpha, επιστρέφει στον ANT1, παίρνοντας την 4η καρέκλα του σώου Your Face Sounds Familiar που αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει και οι συνεργάτες του στο show των μεταμφιέσεων δεν έκρυψαν τη χαρά τους που η παρέα συμπληρώνεται με αυτό τον τρόπο.

«Τον είδα εκεί και έπαθα πλάκα. Χάρηκα τρομερά, γιατί τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία και νομίζω ότι έχει το ταλέντο και μπορεί και κουμπώνει ωραία παντού. Τον συμπαθούμε όλοι πολύ» δήλωσε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου που θα χορέψει ξανά φέτος τον ιδιαίτερο χορό της στο σώου.

Όσο για τη νέα γυναικεία άφιξη της επιτροπής, την λαική τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, εκείνη πιστεύει πως η παρέα έχει ήδη το ατού πως γνωρίζεται και περιμένει να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα και τηλεοπτικά: «Και με την Μαρία γνωριζόμαστε και με τον Φώτη εννοείται και με τον Νίκο πάρα πολύ καλά. Με τον κ. Φασουλή έχουμε γνωριστεί μια φορά πριν πάρα πολλά χρόνια, θα ξαναζεστάνουμε αυτή την επαφή και σχέση. Γενικότερα πιστεύουμε ότι δένουμε πάρα πολύ και σαν παρέα προσωπικά, που αυτό είναι σημαντικό. Και είναι ένα πρόγραμμα ευχάριστο, για όλες τις ηλικίες και νομίζω θα γελάσουμε πάρα πολύ».

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Χωρίς τον Μουτσινά δεν μπορούσα να το κάνω. Το είχα δώσει στο συμβόλαιο, λέω χωρίς τον Μουτσινά δεν γίνεται! Τον Νίκο τον λατρεύω και μιλάμε και την ίδια γλώσσα στο χιούμορ. Με “μπριζώνει”» δήλωσε χαριτολογώντας ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος αντάλλαξε πλήθος ατάκες στην περασμένη σεζόν με τον Νίκο Μουτσινά.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight