Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξιφασκία: «Χάλκινη» η Γκουντούρα στο Ευρωπαϊκό

Ξιφασκία: «Χάλκινη» η Γκουντούρα στο Ευρωπαϊκό

Νέων γυναικών στη Σπάθη

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Σπάθη κατέκτησε η Δώρα Γκουντούρα. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν, εξαιρετική και είχε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει έως τον τελικό στη μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στην Βουλγαρία.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ από την αρχή έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στον όμιλο σημείωσε μόνο νίκες. Η εξαιρετική της απόδοση της έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει τις προσπάθειές της από το γύρο των «32» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εκεί αντιμετώπισε την Ουνλουντάγκ (Τουρκία) και επικράτησε με15-10. Στις «16» επικράτησε εύκολα με 15-7 της Νάγκι (Ουγγαρία).

Στον αγώνα της για την είσοδο στα ημιτελικά, όπου θα εξασφάλιζε ένα μετάλλιο μιας και δεν υπάρχουν αγώνες για τις θέσεις 3-4 η Γκουντούρα αγωνίστηκε απέναντι στην Νουτσά (Γαλλία) και νίκησε με 15-11.

Στον ημιτελικό έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Αγωνίστηκε απέναντι στην Πουζτάι (Ουγγαρία). Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι προηγήθηκε με 14-13, αλλά τελικά έχασε 15-14 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξιφασκία: Τρίτος ο Λεβαντίδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports