Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Φαίη Σκορδά έκανε κατά λάθος live μετάδοση στο instagram μέσα από το σπίτι της!

Η Φαίη Σκορδά έκανε κατά λάθος live μετά...

"Κάτι πάτησε ο μικρός Δημήτρης και ξεκίνησε το... live"

 

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει το instagram και της αρέσει να περνάε αρκετή ώρα βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο αυτών που ακολουθεί! Χθες όμως έγινε κάτι περίεργοΗ Φαίη, έκανε live μετάδοση χωρίς.... να το ξέρει! Και παρά το γεγονός ότι έδειχνε "μαύρο" μπήκαμ εκατοντάδες followers της για να παρακολουθήσουν αυτό που είχε να τους... μεταδώσει ζω ντανά η παρουσιάστρια!Όπως περιέγραψε η Φαίη σήμερα στην εκπομπή προφανώς κάτι πάτησε ο μικρός Δημήτρης και ξεκίνησε το ...live, ενώ η μαμά Φαίη έκανε τα παιδιά μπάνιο! Κάποιος φίλος πήρε τηλέφωνο τη μαμά της κι έτσι η παρουσιάστρια αναζήτησε το κινητό και διέκοψε την... live μετάδοση!Δες τι έγραψαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να την καθησυχάσουν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν κάτι που δεν έπρεπε!

Η Φαίη Σκορδά αγαπάει το instagram και της αρέσει να περνάε αρκετή ώρα βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο αυτών που ακολουθεί! Χθες όμως έγινε κάτι περίεργο.

Όπως γράφει το tlife.gr Φαίη, έκανε live μετάδοση χωρίς.... να το ξέρει! Και παρά το γεγονός ότι έδειχνε "μαύρο" μπήκαμ εκατοντάδες followers της για να παρακολουθήσουν αυτό που είχε να τους... μεταδώσει ζω ντανά η παρουσιάστρια!

Όπως περιέγραψε η Φαίη σήμερα στην εκπομπή προφανώς κάτι πάτησε ο μικρός Δημήτρης και ξεκίνησε το ...live, ενώ η μαμά Φαίη έκανε τα παιδιά μπάνιο! Κάποιος φίλος πήρε τηλέφωνο τη μαμά της κι έτσι η παρουσιάστρια αναζήτησε το κινητό και διέκοψε την... live μετάδοση!

Δείτε τι έγραψαν οι διαδικτυακοί της φίλοι, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να την καθησυχάσουν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν κάτι που δεν έπρεπε!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight