Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Στο Αίγιο αυτό το Σάββατο οι Κώστας Μαλιάτσης και Ηλίας Φουντούλης

Στο Αίγιο αυτό το Σάββατο οι Κώστας Μαλι...

Θα παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση stand up comedy

Οι Κώστας Μαλιάτσης και Ηλίας Φουντούλης αναφέρουν πως «Έχει…Μαλιάτση η γλώσσα μας!» και καταφθάνουν για να παρουσιάσουν μια μοναδική παράσταση stand up comedy στο γειτονικό Αίγιο, στον πολυχώρο «Πολυτεχνείο» στην Επισκόπου Τιμοθέου & Παναγιωτοπούλων.

Ώρα έναρξης: 22.00. Είσοδος: 9 ευρώ.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Jimmy’s Café (Κλεομένους Οικονόμου, τηλ.2691062708), Art Café Polytexneio (Επισκόπου Τιμοθέου & Παναγιωτοπούλων), Ρεζέρβα (Μητροπόλεως 64, τηλ.2691400745), Δισκοπωλείο Κριός (Παναγιωτοπούλου 19, τηλ.2691024780).

Έχουν περάσει 59 επεισόδια Maliatsis Cooking, δηλαδή 2.489,88 λεπτά, που ο Ηλίας Φουντούλης προσπαθεί να πείσει τον Κώστα Μαλιάτση, ότι οι καλόγεροι Νάξου δεν βγήκαν από κάποιο μοναστήρι του νησιού, ότι το ξύδι δεν έχει σχέση με το Γαλαξείδι και ότι το χωριάτικο λουκάνικο δεν είναι από κάποιο χωριό.

Και αφού ούτε το Ταεκ-βου-ντου δεν έπιασε ούτε η εγχείριση αλλαγής «φίλου» αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους παρουσία και συμμετοχή κοινού σε όλη την Ελλάδα! Ο τρελός κωμικός Κώστας Μαλιάτσης συναντά τον master chef των λογοπαιγνίων Ηλία Φουντούλη σε μια stand up comedy παράσταση τερ...αστείων διαστάσεων!

Οι τυχεροί-άτυχοι αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το χιουμοριστικό δελτίο Τύπου, θα είναι οι κάτοικοι του Αίγιου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 με μια μοναδική εμφάνιση στο «Πολυτεχνείο».

Ποιος γράφει στίχους στα Ρεμπέτικα; Ποιος θυμάται τις οικογενειακές διακοπές στο χωριό; Πώς θα έμοιαζε ένα πρωτάθλημα μαγειρικής; Γιατί όλα πάνε τόσο αργά στην Ικαρία; Ποιος σκεφτόταν τις διαφημίσεις του 80; Τι γίνεται στο κυνήγι μανιταριών; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε; Και αφού έριξαν μαζί το Youtube το τρελό δίδυμο θα ρίξει και όλη του την διάθεση για να σας κάνει χαμογελάσετε...εντελώς αναπάντεχα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life