Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Το νερό: ένα αγαθό χωρίς σύνορα»-Εκδήλωση στο ΜΕΤ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού

Πάτρα: «Το νερό: ένα αγαθό χωρίς σύνορα»...

Στις 12 Μαρτίου

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας, διοργανώνουν την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 19.00 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού και της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας, την εκδήλωση με τίτλο:

«Το νερό: ένα αγαθό χωρίς σύνορα»

Πρόκειται για την κεντρική εκδήλωση της έκθεσης «Το νερό σε όλες του τις καταστάσεις», η οποία άνοιξε στο κοινό την 1η Μαρτίου και θα παραμείνει έως τις 5 Μαΐου του τρέχοντος έτους, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανοίξει με χαιρετισμό ο Αν. Πρυτάνεως, Φοιτητικής Μέριμνας και Υποδομών, Ενέργειας και Αειφορίας, καθηγητής Γεώργιος Αγγελόπουλος. Στη συνέχει η Χορωδία των μαθητών του Γαλλικού Ινστιτούτου Πάτρας δώσει ένα χαρούμενο τόνο με το γαλλικό τραγούδι CEST DE LEAU” των ENFANTASTIQUES”-γαλλική χορωδία, Moυσική και στίχοι : Jean Nô. Θα ακουστούν ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Ελένη Ζαγγανά, επ. καθηγήτρια, Τμήμα Γεωλογίας ΠΠ, "Ύδωρ το ζωογόνο, ύδωρ το ανυπεράσπιστο", το Βαγγέλη Τζανάτο, Λέκτορα, Τμήμα Βιολογίας ΠΠ, "Νερό, ο μάγος της ζωής" και τη Χρυσή Καραπαναγιώτη, επ. καθηγήτρια, Τμήμα Χημείας ΠΠ, "Η ρύπανση του νερού".

 

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Πάτρας, ευγενική προσφορά, με πλούσιο πρόγραμμα. Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στους χώρους του ΜΕΤ και να δουν από κοντά τη μόνιμη έκθεση και την περιοδική έκθεση «Το νερό: ένα αγαθό χωρίς σύνορα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.facebook.com/events/1350224231700513/

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

τηλ 2610969973, 2610969972, 2610996732

φαξ 2610969799

Email [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις