Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πατρινοί μάζεψαν καπάκια και αγοράστηκαν δυο αναπηρικά αμαξίδια για συμπολίτες που τα είχαν ανάγκη

Οι Πατρινοί μάζεψαν καπάκια και αγοράστη...

Από το "Ανακυκλώνω στην πηγή", την Prosvasis.co και την κλινική αιμοκάθαρσης Αμαλιάδας

Στην αγορά δυο αναπηρικών αμαξιδίων που δόθηκαν σε πολίτες οι οποίοι τα ειχαν ανάγκη αλλά δεν μπορούσαν να τα αποκτήσουν προχώρησαν η Prosvasis.co και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ανακυκλώνω στην πηγή, με την βοήθεια κλινικής αιμοκάθαρσης της Αμαλιάδας .

Η αγορά των πρώτων αμαξιδίων είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας συλλογής καπακιών που ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν και η ανταπόκριση του κόσμου και φορέων στην δράση ήταν αξιέπαινη.

Η προσπάθεια συλλογής καπακιών συνεχίζεται και ο τόπος παράδοσης είναι αποκλειστικά η εγκατάσταση της «Ανακυκλώνω στην πηγή», Καραισκάκη 120, στο Ακταίον Ρίου (όπισθεν Lidl), τηλ 2610222259, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-16.00 και Σάββατο 10.00-15.00, email: anakyklwnw@gmail.com.

Μια σημαντική επισήμανση: Για την συλλογή καπακιών γίνονται δεκτές ποσότητες με καπάκια ΜΟΝΟ νερού, γάλακτος και αναψυκτικών.

Οι υπεύθυνοι φορείς της δράσης ευχαριστούν εκ βάθους καρδιάς, όλους όσους στήριξαν την εν λόγω δράση και συμμετείχαν στην προσπάθεια συλλογής καπακιών. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει να συνεχίσουμε τη δράση και να προβούμε στην αγορά των πρώτων αμαξιδίων. Η ανακύκλωση δεν προστατεύει μόνο το περιβάλλον, αλλά μπορεί με τη βοήθειά σας, να αλλάξει και τη ζωή συνανθρώπων μας, που το έχουν πραγματική ανάγκη..!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις