Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Για τα μάτια του κόσμου" οι εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος - Τρομακτική παραδοχή από σχολές οδηγών

"Για τα μάτια του κόσμου" οι ε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το thebest.gr μίλησε με δάσκαλους οδήγησης και οδηγούς

Υπεύθυνος γνωστής σχολής οδηγών της Πάτρας με εμπειρία δεκαετιών πίσω από το τιμόνι του δασκάλου δηλώνει ευθαρσώς πως οι εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος οδήγησης είναι ανεπαρκείς!

Το thebest.gr μίλησε με δάσκαλους οδήγησης και οδηγούς. Ακόμη και οι οδηγοί παραδέχονται πως οι εξετάσεις που γίνονται για απόκτηση διπλώματος είναι ελλειπείς.

Ο υπεύθυνος σχολής οδηγών στην Πάτρα, Σπύρος Βερύκιος, με αφορμή και το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο στη Θήβα θέτει ζήτημα παιδείας των οδηγών, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να ξεκινά από το σχολείο και όχι απλά με μια επίσκεψη σε ένα κυκλοφοριακό πάρκο μια φορά το χρόνο και στο πλαίσιο μιας εκδρομής.

"Μια όπισθεν πορεία, μια αναστροφή και μια οπισθο-γωνία δεν μπορούν να αποδείξουν την ικανότητα ενός υποψήφιου οδηγού, ώστε να του δοθεί και δίπλωμα", λέει στο thebest.gr ο κ. Βερύκιος.

Εξάλλου και ο υφυπουργός Μεταφορών Ν. Μαυραγάνης εμφανίστηκε απόλυτος για την αναγκαιότητα ριζικών αλλαγών ακόμη και στον ΚΟΚ και τα πρόστιμα . Μίλησε για κοινωνική θητεία για όσους προκαλούν τροχαία με θανάσιμες ή βαριές σωματικές βλάβες και πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημα για τους παραβάτες του ΚΟΚ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις