Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δε θα λάβουν ξανά μέρος στα βραβεία Όσκαρ οι υπεύθυνοι του λάθος φακέλου

Δε θα λάβουν ξανά μέρος στα βραβεία Όσκα...

To λάθος θεωρήθηκε η χειρότερη γκάφα στα 89 χρόνια της ιστορίας της Ακαδημίας των Όσκαρ

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τους δύο λογιστές που ήταν υπεύθυνοι για τους φακέλους με τα ονόματα των νικητών των βραβείων Όσκαρ. Μετά το τραγελαφικό λάθος που έκαναν στη διάρκεια της 89ης απονομής των Όσκαρ την περασμένη Κυριακή 26/2/2017, μπερδεύοντας τους φακέλους με τον νικητή του βραβείου της καλύτερης ταινίας, τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή τους στις μελλοντικές τελετές.

Όπως ανέφερε το Skynews, η Σέριλ Μπουν Ισάακς, πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα Όσκαρ, δήλωσε πως ο Μπράιαν Κάλιναν και η Μάρθα Ρουίζ δεν θα επιστρέψουν ξανά στα βραβεία.

Το ζευγάρι από την εταιρεία PwC, ήσαν υπεύθυνοι για τους φακέλους που περιείχαν τα ονόματα των νικητών αλλά έδωσαν λάθος φάκελο στο μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς όπου η αγωνία και το ενδιαφέρον είχαν ανέβει στο κατακόρυφο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι παρουσιαστές του βραβείου Γουόρεν Μπίτι και Φέι Νταναγουέι, να δηλώσουν μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές πως το «La La Land» κερδίζει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, αντί για τον πραγματικό νικητή, την ταινία «Moonlight».

Η κυρία Μπουν Ισάακς δήλωσε πως η σχέση της Ακαδημίας με την PwC ήταν υπό αναθεώρηση.

Πριν το τραγικό λάθος, ο Κάλιναν είχε βγάλει μία φωτογραφία της Έμμα Στόουν από τα παρασκήνια λίγα λεπτά πριν δοθεί το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Σύμφωνα με την Ισάακς, η απόσπαση της προσοχής του ήταν αυτό που προκάλεσε την χειρότερη γκάφα στα 89 χρόνια της ιστορίας της Ακαδημίας.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο υπεύθυνος για την επική γκάφα στο φετινά βραβεία Όσκαρ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight