Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Hovig, την Κυριακή στην Αθήνα

Ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη Euro...

Θα εμφανιστεί και στον ελληνικό τελικό της ΕΡΤ τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αυτή τη Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, μια ημέρα πριν τον Ελληνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού της Demy που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2017, στο Κίεβο, το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision Infe Greece, δια του αντιπροέδρου του, Μάκη Χαραλαμπόπουλου, "προσκαλεί" το κοινό να γνωρίσει από κοντά τον Hovig, που είναι ο φετινός εκπρόσωπος της "φίλης" Κύπρου στη Eurovision, με το τραγούδι "Gravity" καθώς επίσης και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κυπριακής συμμετοχής και χορογράφο Χάρη Σάββα σ’ ένα μεσημεριανό καφέ γνωριμίας.

Εκεί οι φαν της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ευχηθούν στον καλλιτέχνη «καλή επιτυχία» κάτω από την Ακρόπολη στου Μακρυγιάννη και συγκεκριμένα στο Hitchocktails bar στις 16:00 το απόγευμα ακριβώς. (Πορίνου 10 - λίγα μέτρα από το σταθμό Μετρό "Ακρόπολη").

Είσοδος ελεύθερη.

Τη συμμετοχή της Κύπρου υπογράφει ο Σουηδός Thomas G:Son που έχει γράψει δεκάδες τραγούδια που συμμετείχαν σε τελικούς χωρών όλης της Ευρώπης, με μεγαλύτερη επιτυχία του στο διαγωνισμό  το νικητήριο Euphoria για τη Σουηδία με τη Loreen.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί μαζί με την Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 9 Μαΐου 2017.

Το INFE GREECE αλλά και το INFE Cyprus μέλη του διεθνούς δικτύου των φαν INFE net εύχονται στην γείτονα χώρα: Καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight