Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα δεδομένα για την κουκουναριά της Αρόης- Να που υπάρχουν λύσεις- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Νέα δεδομένα για την κουκουναριά της Αρό...

Η άσφαλτος που έριξε ο Δήμος βελτίωσε πολύ την κατάσταση

Εντελώς νέα δεδομένα δημιουργεί η παρέμβαση που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Πατρέων στη οδό Αρόης και πιο συγκεκριμένα στο οδόστρωμα πέριξ της πολυσυζητημένες-ιστορικής κουκουναριάς της περιοχής για την οποία είχε υπογραφεί ποινή θανάτου η οποία ανεστάλη μετά από τις αντιδράσεις κατοίκων, φορέων και οικολογικών οργανώσεων της πόλης. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η εικόνα που παρουσιάζει πλέον ο δρόμος είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη.

Οι ρίζες που είχαν σκάσει το οδόστρωμα καλύφθηκαν και έχει πλέον δημιουργηθεί ένα ανεπαίσθητο «τούμπι» το οποίο με την κατάλληλη σήμανση και με λίγο αυξημένη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς δεν μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.


Εκείνο που πρέπει να γίνει επιπλέον από τη δημοτική Αρχή είναι να ενταθεί ακόμα περισσότερο η προειδοποίηση των οδηγών με ταμπέλες και από τις δύο πλευρές του δρόμου και σε μεγαλύτερη απόσταση από την κουκουναριά, ώστε οι οδηγοί να κόβουν εγκαίρως ταχύτητα.

Φυσικά η λύση που δόθηκε είναι προσωρινή δείχνει όμως ότι με καλή θέληση από όλες τις πλευρές το δέντρο που στέκει αγέρωχο στο σημείο εδώ και περίπου 100 χρόνια και αποτελεί τοπόσημο για την Αρόη μπορεί να αποφύγει το… εκτελεστικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις