Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Uber έχασε την ψυχραιμία του όταν τον «στρίμωξε» εργαζόμενος – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Uber...

Δεν του άρεσαν αυτά που άκουσε…

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο, όπου καταγράφεται ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Uber Τράβις Καλάνικ να χάνει την ψυχραιμία του όταν ένας οδηγός ταξί της εταιρείας του, παραπονιέται για τις μειώσεις των τιμών.Στο βίντεο που κατέγραψε ο οδηγός ενός μαύρου ταξί της Uber Φαουάζι Κάμελ, φαίνεται ο Καλάνικ να εξοργίζεται από τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τις επιδεινούμενες συνθήκες εργασίας στην εταιρεία.

Ο Κάμελ περίμενε έως ότου οι φίλοι του Καλάνικ εξέλθουν του οχήματος προκειμένου να πει την άποψή του στον διευθύνων σύμβουλο της Uber, κάτοχο ενός δικτύου που αξίζει 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ξεκινάει τη συζήτηση συστήνοντας τον εαυτό του, και λέγοντας ότι είναι ένας από τους παλαιότερους συνεργάτες της εταιρείας, από το 2010. Ο ίδιος ο Καλάνικ αρχίζει να δικαιολογείται για τα email που εστάλησαν στους εργαζόμενους, σύμφωνα με τα οποία θα μειωθεί ο στόλος των μαύρων ταξί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. «Το είδα το email. Ξεκινάει τον Μάιο. Όλα γίνονται για τα νούμερα, αλλά εσείς, αυξάνεται τα στάνταρτς και μειώνεται τις τιμές» απαντάει ο Κάμελ. Ο Καλάνικ αρνείται ότι έχουν μειωθεί οι τιμές για τα μαύρα ταξί, ο οδηγός επιμένει ότι όντως συμβαίνει αυτό, κάτι, που όπως λέει, έχει επιπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τότε χάνει την ψυχραιμία του και απαντάει στους ισχυρισμούς του οδηγού: «ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και κατηγορούν τους άλλους για όσα συμβαίνουν στη ζωή τους». Βγαίνει από το αυτοκίνητο και εύχεται στον Κάμελ καλή τύχη, με τον οδηγό να λέει: «Καλή τύχη και σε εσένα. Ξέρω όμως ότι δεν πρόκειται να πας μακριά».

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Bloomberg και η Uber αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις