Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα Σελιανίτικα στο live του Λάμπη Λιβεριάτου διασκέδασαν και οι Boney M -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στα Σελιανίτικα στο live του Λάμπη Λιβερ...

Ανέβηκαν μετά από πρόσκληση του Λιβιεράτου στην πίστα και τραγούδησαν

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τη live μουσική εμφάνιση του ποπ τραγουδιστή Λάμπη Λιβεριάτου μαζί με τους Φίλους για Πάντα σε γνωστό κατάστημα εστίασης και ψυχαγωγίας στην παραλία Σελιανιτίκων την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου 2017.

Όσοι επέλεξαν την Κυριακή της Αποκριάς για την βραδινή τους έξοδο το παραλιακό κατάστημα Me Gusta στα Σελιανίτικα, "αποζημιώθηκαν" με το παραπάνω και πέρασαν μια ξεχωριστή νύχτα διασκέδασης, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, με την live εμφάνιση του Λάμπη Λιβεριάτου μαζί με τους Φίλους για Πάντα ενώ η guest έκπληξη ήταν η παρουσία του θρυλικού συγκροτήματος των Boney M, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εμφανιστεί με επιτυχία παρουσιάζοντας ένα 50λεπτο σώου στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

H αίθουσα του μαγαζιού στα Σελιανίτικα ήταν κατάμεστη από κόσμο, με αρκετά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος να είναι παρόντες.

Γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, κλήθηκαν από τον Λάμπη Λιβιεράτο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, δυο μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Boney M., οι οποίοι ανέβηκαν στην πίστα και τραγούδησαν μαζί του, εισπράττοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου. Το συγκρότημα που καθιερώθηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα την δεκαετία του '70 και του '80, ήρθε στην Πάτρα με ανανεωμένη πλέον σύνθεση και διέμεινε στις μεζονέτες του Me Gusta Resort, στα Σελιανίτικα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight