Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου έ...

Στην εκδήλωση έγινε επίδειξη με βολές τόξου από τους πιο μικρούς αθλητές

Στην κατάμεστη αίθουσα τοξοβολίας του συλλόγου στο Δ. Τόφαλος έκοψε την πίτα του ο Α.Σ.Π. Στο χαιρετισμό  ο πρόεδρος Κάζουρας Παναγιώτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Π.Ε.Α.Κ. κ. Κόντη, τον Δήμο Πατρέων, τον εκπρόσωπο της ομοσπονδίας Ν. Συναδινό και υπεύθυνο του Σταυροπούλειου ιδρύματος, του αντιδημάρχου κ. Πετρόπουλου Τάκη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο και τον κ. Μένιο Αγγελόπουλο για την στήριξη και την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στην διεθνή κριτή τοξοβολίας και μέλος του Α.Σ.Π. Πλακούδα Αικατερίνη που συμμετείχε στους ολυμπιακούς αγώνες τοξοβολίας και τον εθνικό κριτή του Α.Σ.Π. Τζούμα Κων/νο.

Στην εκδήλωση έγινε επίδειξη με βολές τόξου από τους πιο μικρούς αθλητές που πέτυχαν κέντρο ενθουσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα τους.

Τιμήθηκαν οι αθλητές: Κατριμπούζας Νικόλαος, Κάζουρας Ιωάννης, ΠαπαδημάτοςΚων/νος, Οικονομόπουλος Ιωάννης, Λιόντου Βασιλική, Κωνσταντινίδη Χριστιάννα, Τζέιμς Μίλλερ, Καρπέτας Γεώργιος, Λαμπόπουλος Γεώργιος, Κουφοπαύλου Δανάη, Μάξιμος Θεοδόρου, Κατσαράκης Άρης.

Επίσης τιμήθηκαν και οι δόκιμοι κριτές Ιωάννης Κάζουρας και Κωνσταντινίδη Χριστιάννα.

Επίσης παρευρέθησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση οι:Νιάρος Θ. (πρώην πρόεδρος Ε.Ο.Τ. και πρόεδρος Α.Σ.Γλαύκου), ο πρόεδρος του εκπ/κου συλλόγου προαστείου με τα μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του εκπ/κου συλλόγου καστελλοκάμπου (Η Δροσιά), ο εκπρόσωπος του εκπ/κου συλλόγου παραλίας προαστείου κ. Κεφάλας Βασίλης, ο εν αποστρατεία ανώτατος αξιωματικός αστυνομίας κ. Χαλίμος Κων/νος και άλλοι επίσημοι.

Ιδιαίτερη χαρά έδωσαν τα δώρα που συνόδευαν τα 4 φλουριά στους τυχερούς, που ήταν προσφορά του κ. Κατραούρα Φώτη, των ανθοσυνθέσεις Παναγιωτακόπουλου, του βιβλιοπωλείου lexusκαι φυτά (φυτώριο).

Η εκδήλωση είχε και πολλά γλυκά-φαγητά-αναψυκτικά προσφορά όλων των μελών που έδωσαν τόνο όπως πάντα στις  συναντήσεις του Α.Σ.Π.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλες και όλους όσους συμμετείχαν και εύχεται καλή χρονιά με επίτευξη των στόχων τους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports