Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Για πάνω από τέσσερις ώρες παρέλασαν οι καρναβαλιστές – Το κέφι συνεχίζεται μέχρι το πρωί

Για πάνω από τέσσερις ώρες παρέλασαν οι ...

Πάνω από 30.000 καρναβαλιστές στους δρόμους

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η νυχτερινή παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 χιλιάδες καρναβαλιστές. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 6.30 το απόγευμα με το άρμα του βασιλιά καρνάβαλου.

Αυτή την ώρα τα συνεργεία καθαριότητας έχουν πιάσει δουλειά, ώστε να καθαρίσουν την οδό Κορίνθου, η οποία σε λίγη ώρα θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, μέχρι αύριο το μεσημέρι που θα ξανακλείσει για τη μεγάλη παρέλαση με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στους δρόμους της Πάτρας βρίσκονται εκατοντάδες αστυνομικοί, για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, ενώ επί ποδός βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και στα νοσοκομεία.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, όπως ο τραυματισμός ενός καρναβαλιστή από βεγγαλικό στην πλατεία Γεωργίου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επίσης, καταγράφηκαν περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμών νεαρών, οι οποίοι και αυτοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Φυσικά, το κέφι συνεχίζεται μέχρι το πρωί στους δρόμους και στα πάρτι που διοργανώνονται σε καταστήματα και σπίτια, για τον εορτασμό του καρναβαλιού.

Διαβάστε επίσης:

Φαντασία, κέφι, ευρηματικότητα και φαντασμαγορικό θέαμα από χιλιάδες καρναβαλιστές στη νυχτερινή παρέλαση – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 8χρονης Σοφίας, που χάθηκε στην παρέλαση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019