Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια μέρα πριν το μεγάλο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού: Η μοναδική καρναβαλική μουσική, ακουγόταν από ένα ραδιοφωνάκι (!)

Μια μέρα πριν το μεγάλο Σαββατοκύριακο τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην πλατεία Γεωργίου

Και ενώ από την Πέμπτη -κάποιοι και από Τετάρτη- επισκέπτες καρναβαλιστές έφθαναν μέσω ΚΤΕΛ, ΟΣΕ και με δικά τους οχήματα στην Πάτρα, η κατά  τα άλλα πρωτεύουσα του καρναβαλιού της χώρας δεν.. ακουγόταν και τόσο καρναβαλική! Βασικά δεν ακουγόταν καθόλου. Εδώ και ημέρες οι πατρινοί αναζητούν σε ένα μοναδικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού (;) την καρναβαλική μουσική από τα ηχεία, που είναι εγκατεστημένα στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού της πόλης. Τίποτα! Μόνο οι ήχοι της πόλης, αυτοκίνητα, δίκυκλα.

Οι μόνοι καρναβαλικοί ήχοι, το βράδυ της Πέμπτης σε ολόκληρη την Πάτρα, έβγαιναν από μια ντουντούκα, σαν αυτές που τοποθετούν πλανόδιοι πάνω σε "ντάτσουν" και ήταν συνδεδεμένη με ένα φορητό ραδιοφωνάκι που έπαιζε γνωστό σταθμό της πόλης. Κι αυτό το είχαν τοποθετήσει -με το ζόρι- μέλη του εμπορικού συλλόγου για να κάνουν ένα από τα δρώμενα που τρέχουν αυτή την περίοδο.

Η πρωτόγνωρη αυτή ησυχία στην Πάτρα, λίγες ώρες πριν την κορύφωση του Καρναβαλιού, διαπιστώθηκε από δεκάδες πολίτες και επισκέπτες που ρωτούσαν αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην πόλη, κάπου να παίζει μουσική και άλλα. Τι να απαντήσεις;

Μπορεί κάποιος να μας πει... γιατί συμβαίνει αυτό;;;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις