Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών για το πρόβλημα των σκουπιδιών στη Ζάκυνθο

Σύσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών για το...

Παρών και ο Υπουργός και βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής

Σε δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα συγκεκριμένων βημάτων κατέληξε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, την οποία συγκάλεσε ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, δεσμεύτηκε ότι έως τις 30 Μαρτίου θα λειτουργεί η ενδιάμεση λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Βραχίονα, σε θέση που υπέδειξαν οι υπεύθυνοι του δήμου, ενώ τα εμπλεκόμενα μέρη συμφώνησαν να συμβάλουν για την επίσπευση της αναγκαίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Έως τότε, τα απορρίμματα θα καταλήγουν στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) του Σκοπού. Υπενθυμίζεται, ότι η ενδιάμεση λύση προορίζεται να αντιμετωπίσει το ζήτημα έως την ολοκλήρωση της οριστικής λύσης στην τοποθεσία Λίβας.

Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής, ενώ συμμετείχαν ο γγ Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Εσωτερικών, Ευάγγελος Καπετάνιος, ο ασκών καθήκοντα γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου, Διονύσιος Παναγιωτόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ζακύνθου, Αντώνης Αντίοχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Νίκος Τσίπηρας και ο πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Ζακύνθου, Παναγιώτης Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις