Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέφι και ζωντάνια στον Αποκριάτικο χορό του Ομίλου Ελληνικών παραδοσιακών χορών του Πανεπιστημίου Πατρών -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κέφι και ζωντάνια στον Αποκριάτικο χορό ...

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ

Την περασμένη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017  πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, ο καθιερωμένος ετήσιος αποκριάτικος χορός του Ομίλου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πανεπιστημίου Πατρών  στο κέντρο «Κοράλλι», στο Προάστιο.

Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη κέφι με αποκριάτικους ρυθμούς και παραδοσιακούς χορούς. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και εντύπωση έκαναν οι αποκριάτικες στολές που είχαν κατασκευαστεί από μέλη του Ομίλου!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Ομίλου Ελληνικών Παραδοσιακών χορών του Πανεπιστημίου, συμμετέχοντας σε ένα πολυποίκιλο αποκριάτικο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα θυμίζοντας τα καλά αποκριάτικα ξεφαντώματα.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Γρηγόριος Φαρμακόπουλος και τα μέλη Σκόνδρα Αικατερίνη (Γεν. Γραμματέας) και Ηλιοπούλου Ευσταθία (Ταμίας), ευχαρίστησαν όλους για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Ομίλου και ευχήθηκαν Καλές Απόκριες.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ομίλου, μεταξύ των οποίων είναι χορευτικές παραστάσεις αλλά και η παρακολούθηση των Α΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου την Παρασκευή  3 Μαρτίου 2017 στην Ιερά Μονή Παναγιάς Φανερωμένης στο Χιλιομόδι Κορινθίας και η παρακολούθηση των Γ΄ Χαιρετισμών της Θεοτόκου τη Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Γρηγόρι Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight