Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιχείρηση για 13χρονο που κινδύνευσε σε μπαλκόνι-Τον κατέβασε η πυροσβεστική από τον 4ο ορόφο πολυκατοικίας στην Πάτρα

Επιχείρηση για 13χρονο που κινδύνευσε σε...

Κλειδώθηκε απέξω σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

ΝΕΟΤΕΡΟ Η επιχείρηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ολοκληρώθηκε και το παιδί απομακρύνθηκε με κλιμακοφόρο από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για αγόρι, ηλικίας 13 ετών, το οποίο έδειχνε να έχει φοβηθεί και να τα έχει χάσει. Τον ανήλικο είδε μόνο του στο μπαλκόνι πολίτης και ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας του παιδιού εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Γ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. Εκεί βρίσκεται και το παιδί

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 13χρονος ήταν στο μπαλκόνι, είχε πάρει μία καρέκλα, ανέβηκε σε αυτή και προσπάθησε να περάσει σε διπλανό μπαλκόνι.Η οικογένεια φέρεται να ειναι πολυμελής και κάποια παιδιά να αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Από πλευράς πυροσβεστικής στήθηκε επιχείρηση από τον Α΄Πυροσβεστικό Σταθμό την 6η ΕΜΑΚ , παρουσία του Διοικητή της ΠΥ Αχαΐας Νίκου Ρουμελιώτη και του Διοικητή του Ά Πυροσβεστικού Σταθμού Παναγιώτη Δημόπουλου. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Διοικητής Νίκος Ρουμελιώτης  στο thebest.gr δεν χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ. Ανδρες του Α΄΄ με κλιμακοφόρο κατέβασαν με ασφάλεια το παιδί από το μπλακόνι και το παρέδωσαν στην αστυνομία.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Επιχείρηση έχει στήσει η πυροσβεστική για παιδάκι , το οποίο έχει κλειδωθεί σε μπλακόνι 4ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Χείλωνος Πατρέως και Λόντου.

Το παιδί , άγνωστο πώς, έχει κλειδωθεί απέξω και πυροσβέστες επιχειρούν με την κλίμακα να το κατεβάσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις