Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνέικα: Τα παιδιά μαθαίνουν...σκι - Εξόρμηση στο βουνό από την Πολιτιστική δράση

Βραχνέικα: Τα παιδιά μαθαίνουν...σκι - Ε...

Την Κυριακή 5 Μαρτίου

Η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» προτίθεται να διοργανώσει χειμερινή εξόρμηση ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (Δημοτικού και Γυμνασίου) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων την Κυριακή 5/3/2017 σε συνεργασία με τον «Α.Σ. ΠΑΛΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ», με σκοπό τη γνωριμία τους  με το Ολυμπιακό άθλημα του σκι. Έμπειροι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές χιονοδρομίας αναλαμβάνουν την ασφαλή εκμάθηση και βελτίωση του αθλήματος.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 50 ευρώ και περιλαμβάνει: 1. μεταφορά με λεωφορείο της Ακαδημίας, 2. εξοπλισμό χιονοδρομίας, 3. κάρτα χρήσης αναβατήρων, 4. ημερήσιο μάθημα/προπόνηση διάρκειας 4 ωρών (ένας υπεύθυνος εκπαιδευτής ανά 7 παιδιά).

Απαραίτητος ατομικός εξοπλισμός: αδιάβροχα τεχνικά ρούχα (μπουφάν, παντελόνι, γάντια, κράνος, μάσκα ή γυαλιά και σκουφί).

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 06:45 το πρωί από το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων και η επιστροφή γύρω στις 17:00 στο ίδιο σημείο. Για όσους διαμένουν στην Πάτρα, θα γίνουν στάσεις επιβίβασης στην Πλατεία Γεωργίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος».

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα παιδιά τους, μπορούν να το κάνουν στο facebook inbox της Πολιτιστικής Δράσης ή στα τηλ. 2610-671703, 6973-552939 κα. Βίκυ Πανουτσοπούλου και  6972-865511 κα. Ιωάννα Σκέντζου (ώρες 10:00-13:00 & 18:00-20:00), μέχρι την Τρίτη 28/02/2017.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εάν οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και βέβαια εάν έχει συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός παιδιών.

Μετά από αυτή την πρώτη επαφή, όσα παιδιά επιθυμούν να συνεχίσουν τη συστηματική ενασχόλησή τους με το άθλημα, μπορούν να ενταχθούν στις Ακαδημίες Χιονοδρομίας του «Α.Σ. ΠΑΛΜΟΣ», που δραστηριοποιούνται κάθε Σάββατο στο Χ.Κ. Καλαβρύτων, με το ίδιο κόστος συμμετοχής και πάντα εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις