Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του 64χρονου Αντώνη Ντρε που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών - Κορίνθου

Σήμερα η κηδεία του 64χρονου Αντώνη Ντρε...

Στις 11 το πρωί στο ναό Παντανάσσης

Η κηδεία του Αντώνη Ντρε, θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό Παντανάσσης Πατρών και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

Ο Αντώνης Ντρες ήταν πολύ γνωστό μέλος της Πατραϊκής κοινωνίας και τα τελευταία χρόνια ασχολείτο επαγγελματικά με την παραγωγή μελιού.

Η σύζυγός του Νάνσυ είχε εργαστεί στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πατρών.

Τραγικές φιγούρες είναι τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας που μένουν πίσω, τα 11χρονα δίδυμα Πανάγος και Ειρήνη-Έλενα.

ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Συγκλονισμένη είναι η Πατρινή κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του 64χρονου Πατρινού επιχειρηματία Αντώνη Ντρε, ο οποίος σκοτώθηκε είναι στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στις 11:30 το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2017, στο 126ο χιλιόμετρο, στη θέση Καμάρι Ξυλοκάστρου, στο γειτονικό νομό Κορινθίας.

Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και συνέβη σ’ ένα στενό σημείο του υπό κατασκευή δρόμου. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Αντώνης Ντρες επέστρεφε από την Αθήνα με τη σύζυγο του, μετά από επίσκεψη σε ιατρικό κέντρο της πρωτεύουσας αναζητώντας συμβουλές θεραπείας για την ασθένεια που η αγαπημένη του γυναίκα Αθανασία (Νάνσυ) αντιμετωπίζει.

Η Νάνσυ Μαντά, σύζυγος του Αντώνη Ντρε πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ενώ έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα.

Μια ακόμη γυναίκα, συγγενικό πρόσωπο της συζύγου του, η οποία και τη βοηθούσε να μετακινείται, λόγω και της σοβαρής εξέλιξης της ασθένειάς της την τελευταία τριετία, τραυματίστηκε επίσης σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ας είναι ο Αντώνης Ντρες το τελευταίο θύμα της πολύπαθης Πατρών-Κορίνθου που ολοκληρώνεται (επιτέλους) τον Μάρτιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις