Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προχωράει η ανάπλαση στο Βλατερό- Μπήκαν τα φωτιστικά, "κούκλα" γίνεται η περιοχή - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Προχωράει η ανάπλαση στο Βλατερό- Μπήκαν...

Από Καραϊσκάκη μέχρι τον πεζόδρομο της Σατωβριάνδου

Μια ακόμα… πινελιά στο έργο ανάπλασης της συνοικίας του Βλατερού της Πάτρας μπήκε τις προηγούμενες ημέρες. Πρόκειται για να νέα φωτιστικά που θα αντικαταστήσουν εν καιρώ των υπάρχοντα φωτισμό στην περιοχή.

Η τοποθέτησή τους συνεχίζεται και εάν όλα πάνε καλά εντός των επόμενων ημερών θα τεθούν σε λειτουργία προσθέτοντας φινέτσα στις εργασίες που έχουν εκτελεστεί μέχρι σήμερα στο Βλατερό.

Τα φωτιστικά που μπήκαν είναι πανύψηλα μια φθάνουν μέχρι τα μπαλκόνια του πρώτου ορόφου των σπιτιών ενώ το στυλ τους θυμίζει άλλες εποχές και σίγουρα συμβάλει στην ανάδειξη της παραδοσιακής ομορφιάς που διαθέτει η περιοχή.


Στην περιοχή Βλατερό, σύμφωνα με την αρχική μελέτη, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανάπλασης που θα περιλαμβάνουν την δημιουργία πεζόδρομων και την ανακατασκευή υπαρχόντων πεζοδρομίων, τον ηλεκτροφωτισμό οδών, εργασίες ανακατασκευής- επένδυσης κλιμάκων (σκάλες), δημιουργία καθιστικών χώρων και χώρων πρασίνου, καθώς επίσης θα πραγματοποιηθούν και τα απαραίτητα έργα υποδομής (ύδρευση-αποχέτευση) από τη ΔΕΥΑΠ στις εξής οδούς:

οδός Καραϊσκάκη από οδό Σίφνου έως οδό Σατωβριάνδου, οδός Σατωβριάνδου από Καραϊσκάκη έως Ανδρούτσου, ανώνυμος οδός μεταξύ Πουκεβίλ και Σατωβριάνδου, πεζόδρομος παράλληλα με την Κανακάρη, οδός Σίφνου, οδός Ροδόπης, οδός Δημ. Υψηλάντου αρκτικά της οδού Σατωβριάνδου και η προέκτασή της προς Δασύλλιο, καθώς και την προέκταση της οδού Ανδρούτσου προς Δασύλλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις