Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δ. Σπανός: "Ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι κυρίαρχοι"

Δ. Σπανός: "Ήμασταν καλύτεροι, αλλά...

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Αιγίου

Ο Παναιγιάλειος νίκησε την Καλλονή κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο. Δείτε τις δηλώσεις των Σπανού, Γαβαλά, Γκαραβέλη και Τριανταφύλλου στη συνέντευξη Τύπου.

Δημήτρης Γαβαλάς: «Ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία. Συγχαρητήρια στο φίλο μου το Δημήτρη και καλή συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο διεκδικήσαμε στα ίσα το ματς, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και απειλήσαμε με αξιώσεις. Και ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο.

το δεύτερο δεχτήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, χωρίς να κάνει ο Παναιγιάλειος τελική. Ρισκάραμε στη συνέχεια και αυτό είχε ως συνέπεια να δεχτούμε και δεύτερο γκολ. Το 2-0 αδικεί την ομάδα μας.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν πολύ οργανωμένο αντίπαλο με γρήγορη μετάβαση και πολύ καλό συγχρονισμό από το 75′ και μετά σε σχέση με εμάς. Αυτό το πληρώσαμε».

Δημήτρης Σπανός: «Είναι χαρά μου που ο αντίπαλος μάς συγχαίρει για τη φιλοξενία. Αυτό θέλουμε να δώσουμε σε όλες τις ομάδες. Όλα κρίθηκαν στο γήπεδο. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι κυρίαρχοι.

Δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο συν τα γκολ στο δεύτερο και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη νίκη. Ακούω πολλά και διάφορα σχετικά με την Καλλονή. Ούτε θέλω να λέω ότι είμαι ο καλός προπονητής ή ξέρω τα πάντα.

Δυστυχώς, η ταλαιπωρία της δουλειάς και η καθημερινή τριβή με το αντικείμενο σε κάνει να ξέρεις τα πάντα. Κάποιοι την έχουν τελειωμένη, αλλά εγώ άλλα είδα στο βίντεο και στο γήπεδο, γι’ αυτό αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη μας.

Δεν θέλω να την συγκρίνω με άλλες ομάδες, αλλά είδατε ότι είναι καλύτερη από κάποιες άλλες. Πολύ μεγάλη νίκη, με μεγάλη προσπάθεια και ευχαριστώ τα παιδιά και τον κόσμο.

Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ο κόσμος πίστευε στη νίκη, όπως πιστεύαμε κι εμείς και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Συνεχίζουμε, δεν έχει τελειώσει τίποτα σε ένα πρωτάθλημα πολύ αμφίρροπο. Το μυαλό μας είναι στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση θα είναι ένα κομμάτι που θα έχουμε ως το τέλος. Τα παιδιά είναι άπειρα και κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν έμπειρα. Μέσα από τη ριψοκίνδυνη κατάσταση που ζούμε θα γίνουν».

Λάμπρος Τριανταφύλλου: «Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με ιστορία και δυνατή έδρα. Είχαμε ένα πολύ καλό πλάνο που μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο.

Ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά όχι και γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε κάπως άναρχα και ηττηθήκαμε. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια, γιατί η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Με το πέρασμα του χρόνου θα βρούμε το δρόμο μας».

Θανάσης Γκαραβέλης: «Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, άσχετα με τη θέση της. Η νίκη είναι διπλή, γιατί παίζαμε σε δύσκολες συνθήκες. Να χαρούμε τις επόμενες ώρες και να δούμε το ματς με την Ελευσίνα, όπου θέλουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας όπως σήμερα, γιατί ο κόσμος τού Παναιγιαλείου βοηθάει πραγματικά την ομάδα, το έζησα κι εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φούτμπολ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιγιάλειο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports