Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Επική ανατροπή του Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον Άρη

Φούτμπολ Λιγκ: Επική ανατροπή του Απόλλω...

Ισόπαλες με 2-2 οι δύο ομάδες στην Ριζούπολη

Μεγάλη επιστροφή για τον Απόλλωνα από 0-2 στο ντέρμπι της Ριζούπολης. Ο Άρης προβλημάτισε ξανά, προδόθηκε απ' την ανόητη αποβολή του Ντούνη και φρέναρε απότομα με γκολ στο 90+2', 2-2.

Δεν χάνει με τίποτα και ποτέ! Ο Απόλλων βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Άρη, αλλά η αποβολή του Ντούνη στο 48' άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε την ευκαιρία στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να επιτεθεί και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, με τον Ντάσιο να κάνει στο 92' το 2-2!

Πλέον, η ομάδα του Άκη Μάντζιου παραμένει αήττητη και ύστερα από 15 αγωνιστικές έχει 37 βαθμούς, ενώ ο Άρης με 14 ματς είναι στους 30 κι η Λαμία με ματς λιγότερο θα ανέβει στους 34. Σημαντικό, επίσης, για τον Απόλλων είναι ότι έβγαλε ένα πρόγραμμα... βουνό με 7 από τους 9 διαθέσιμους βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να μπαίνει καλύτερα στο ματς αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Πέρα από την κεφαλιά του Μπαρτολίνι στο 9’ από την εκτέλεση φάουλ του Κονέ, δεν υπήρξε άλλη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος.

Ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενος τις δύο καλές στιγμές που του δόθηκαν, πήρε κεφάλι δύο τερμάτων βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη. Μόλις στο 14' ο Ίλιτς.

O Παυλίδης έβγαλε όμορφη κάθετη στον Ίλιτς, εκείνος απέφυγε τον Δεληζήση και τον Μπαρτολίνι και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Μάντζιος, βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά, έβγαλε τον Ομπόντο και πέρασε στην θέση του τον Πετρόπουλο. Εκεί, όμως, που περίμενε να δει αντίδραση από την ομάδα του,  ο Άρης έκανε το 2-0. Ο Ντούνης... έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Και εκεί, που ο Απόλλων έψαχνε να βρει από που του... ήρθε αυτό το 2-0, μια φωτοβολίδα ήρθε να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, με κάποιους να τον πετούν έξω από το γήπεδο.

Το ματς είχε μια μικρή διακοπή και συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς να αλλάξει κάτι στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλμπάνης πέρασε στο ματς αντί του Κάσσου, με τον Μάντζιο να ψάχνει κάτι διαφορετικό στην επίθεσή του.

Ο Ντούνης όμως έκανε... δώρο στους γηπεδούχους, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη, αφού εντελώς  χαζά πήγε να εμποδίσει την εκτέλεση ενός φάουλ στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, κυριάρχησαν και με τον Αλμπάνη μείωσαν το σκορ στο 54’.

Ο Κονέ δοκίμασε το πόδι του όποτε του δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70΄ο Άρης στη μοναδική του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος είδε τον Μπαργκάν να στέλνει άουτ το μονοκόμματο σουτ του.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Άρης δεχόταν όλο και μεγαλύτερη πίεση και τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάσιος διαμόρφωσε το τελικό 2-2, διατηρώντας το αήττητο για την ομάδα του, με πλασέ από το σημείο του πέναλτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70' Ρομάνο), Κάσος (46' Αλμπάνης), Ομπόντο (30' Πετρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Κονέ, Σιατραβάνης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Ντούνης Παυλίδης, Ιλιτς (66΄Ιντζίδης), Πίτου (52' Καράμπελας), Μπαργκάν (83' Τάτος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports