Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ: Στην Πάτρα ο 8ος κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών

ΝΔ: Στην Πάτρα ο 8ος κύκλος της Πολιτική...

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου

Ο όγδοος κύκλος της επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Patras Palace. Σύμφωνα με τη ΝΔ, σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστου Ταραντίλη.

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις