Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη για Προμηθέα

Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκ...

Κόντρα στον Άρη

Στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη δοκιμάζεται το σήμερα (17.00) ο Προμηθέας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έχει δύσκολο έργο, όμως θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άλλωστε ο Προμηθέας έχει εξαιρετική ψυχολογία μετά και τις δυο συνεχόμενες νίκες με Δόξα Λευκάδας και Κολοσσό Ρόδου.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε τα εξής για την αναμέτρηση του Σαββάτου: "Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα, δυστυχώς δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Όλες οι ομάδες θα τα δώσουν όλα μέχρι την τελευταία στιγμή για την παραμονή. Οπότε και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, όσο δύσκολο κι αν είναι το έργο μας".

Η αποστολή του Προμηθέα ταξίδεψε από την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας και μια στάση στο Μέτσοβο, εκεί όπου πραγματοποίησε και προπόνηση.

Στην συμπρωτεύουσα ταξίδεψαν  συνολικά 14 παίκτες, οι Μπλάσινγκεϊμ, Παπαντωνίου, Γκίκας, Τζόουνς, Τσάμης, Μουρ, Πέττας, Γιαννικόπουλος, Σαρικόπουλος, Τόντιτς, Φαγιέ, Ντίκερσον, Γράβας και Γερομιχαλός, με την τελική 12άδα να ανακοινώνεται λίγο πριν από το Σαββατιάτικο παιχνίδι, καθώς ο Προμηθέας αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών (Τζόουνς, Μουρ, Τόντιτς) και ιώσεων (Πέττας, Γκίκας) αυτήν την εβδομάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα:Λαύριο-Ρέθυμνο, Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ, Λευκάδας-Κόροιβος Αμαλιάδας, ΑΕΚ-Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει τη ρεβάνς κόντρα στον Άρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports