Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Mε προβλήματα η Παναχαϊκή στη Σύρο

Βόλεϊ: Mε προβλήματα η Παναχαϊκή στη Σύρο

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί στη Σύρο, σήμερα στις 7 το απόγευμα κόντρα στον τοπικό Φοίνικα, για την 16η αγωνιστική της Α1 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών. Η πατρινή ομάδα θα πάει με πολλές απουσίες στο νησί.

Ο Φοίνικας προέρχεται από μία δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε από την ήττα στους Αγίους Θεοδώρους από την Κύζικο αλλά και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του κυπέλλου στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και έχει την ευκαιρία να το πετύχει απέναντι στην Παναχαϊκή που δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της.

Ο Σέρβος προπονητής του Φοίνικα Ντούσκο Νίκολιτς έκανε λόγο στους παίκτες για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που είναι πλέον και ο μοναδικός στόχος που έχουν οι συριανοί για να διακριθούν.

Η Παναχαϊκή πηγαίνει στη Σύρο με πολλά προβλήματα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε: «Εχουμε μία ακόμα δύσκολη αποστολή.

Και οι δύο ομάδες μπορεί να προέρχονται από ήττες στο κύπελλο αλλά έχουν διαφορετικούς στόχους. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ανασυγκρότηση δυνάμεων και είμαστε έτοιμοι όταν θα κριθεί η παραμονή μας».

Μόνο νίκες ο Φοίνικας
Σε πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα ο Φοίνικας έχει ισάριθμες νίκες, όπως και σε δύο αγώνες στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Η ΕΑΠ θα βραβεύσει τον Γιορντάνοφ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports