Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη και το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας

Στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη και το Σωμ...

Απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση τη Δευτέρα 13/2 στις 9 το πρωί έξω από το Δικαστικό μέγαρο

Το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας, καλεί τα μέλη του και όχι μόνο σε μαζική συμμετοχή μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από τα  δικαστήρια Πάτρας τη Δευτέρα 13 Φλεβάρη 2017 στις 9 το πρωί.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι να εκφραστεί και από τους εργαζόμενους του κλάδου των επαγγελματιών μουσικών,  η συμπαράσταση στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και να καταδικαστεί μαζικά  η φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα βρεθεί στο ειδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος»  επειδή - κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας - το 2015 ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Τον δήμαρχο έχει μηνύσει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται επειδή δεν έδωσε στους χρυσαυγίτες στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, μετά από Ερώτηση που είχαν καταθέσει τα φασιστοειδή στη Βουλή. Οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γι' αυτήν την εξέλιξη είναι τεράστιες, δεδομένου μάλιστα ότι η συγκεκριμένη δίωξη είχε -κατά κάποιο τρόπο- προαναγγελθεί από τον ίδιο τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και νυν πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, το καλοκαίρι του 2015.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να σταθούν στο πλευρό του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας. Να καταδικάσουμε με αυτόν τον τρόπο την εγκληματική φασιστική οργάνωση της Χ.Α. Να αποσυρθεί τώρα από την κυβέρνηση η δικαστική δίωξη του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις