Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με Θάνο Μικρούτσικο το Σάββατο η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Με Θάνο Μικρούτσικο το Σάββατο η εκπομπή...

Επίσης στην εκπομπή θα εμφανιστεί και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Τον Πατρινό τραγουδοποιό Θάνο Μικρούτσικο, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, υποδέχεται η δημοφιλής εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 21.00, στο κανάλι του Alpha.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα πολύ… προσωπικό, με καλεσμένους φίλους και συνεργάτες του Θάνου Μικρούτσικου, και οδηγό τη δύναμη του συναισθήματος και των διαχρονικών τραγουδιών.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Alpha, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Κώστας Θωμαΐδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Μιρέλα Πάχου μας αποδεικνύουν με τις ερμηνείες τους πόσο σπουδαίος και διαχρονικός δημιουργός είναι ο Θάνος Μικρούτσικος.

Για τον άνθρωπο και τον καλλιτέχνη Θάνο, μιλά σε μια σπάνια τηλεοπτική της παρουσία, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και ο Αιγιώτης ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Επίσης συμμετέχουν και μιλούν για τον Θάνο Μικρούτσικο και οι: Στέλιος Μάινας, Ρένια Λουϊζίδου, Θέμης Μουμουλίδης, Έλενα Πατάκη, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Αντιγόνη Δρακουλάκη και Αρετή Τοπουζίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight