Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στον ημιτελικό του "The Voice" η Πατρινή Μαίρη Μητρούλια, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στον ημιτελικό ...

Διαβάστε τι έγραψε η ίδια στο facebook

Εκτός του παιχνιδιού "The Voice" βρέθηκε η Πατρινή Μαίρη Μητρούλια η οποία ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Ερμήνευσε το τραγούδι "Μικρά βεγγαλικά" αλλά όπως φάνηκε, δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό που ψήφιζε.

Στο facebook έγραψε η ίδια αργότερα:

«Για μένα είναι νίκη που έχω φτάσει έως εδώ».

Αυτά είπε στο τέλος του 1ου live και του cross battle του The Voice of Greece, η 18χρονη ταλαντούχα Πατρινή τραγουδίστρια Μαίρη Μητρούλια, η οποία δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του σώου του Σκάι, καθώς ο «αντίπαλος» της, ο 25χρονος Γιώργος Κυδωνάκης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά τραγουδώντας το «Hallelujah» του αξέχαστου Λέοναρντ Κοέν και παίζοντας ταυτόχρονα κιθάρα κέρδισε την προτίμηση του κόσμου.

Η Μαίρη Μητρούλια της ομάδας της Έλενας Παπαρίζου, το δροσερό αυτό κορίτσι, το κάπως ντροπαλό αλλά «τυπάκι» στα παρασκήνια, όπως την χαρακτήρισε η κόουτς της Ε. Παπαρίζου, έκανε και στο live μία πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Ερμήνευσε ένα κομμάτι που έχει πει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το «Μικρά βεγγαλικά» (η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι ήταν μεν ποιοτικό αλλά όχι αβανταδόρικο) και το είπε με την ψυχή της και το κυριότερο αλάνθαστα όπως επισήμανε και ο κριτής Κωστής Μαραβέγιας.

«Πήρες το κομμάτι και το είπες σωστά», ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ ο Σάκης Ρουβάς με τη σειρά του της είπε, «μπράβο σε θαυμάζω, έχεις εξελιχθεί πολύ, πολλά συγχαρητήρια».

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε επίσης με ενθουσιασμό για την ερμηνεία και παρουσία της Μαίρης Μητρούλια, «ήσουν υπέροχη, ένα 18χρονο αγγελούδι με μία φωνή, έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο» ενώ η κόουτς της Έλενα Παπαρίζου τόνισε «η Μαίρη είναι μόλις 18 χρονών, κοριτσάρα μου πανέμορφη που είσαι λίγο ντροπαλούλα αλλά στα καμαρίνια κατάλαβα ότι είσαι και πολύ τυπάκι».

Ίσως το ωραιότερο σχόλιο το είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης: Είσαι ένα μικρό βεγγαλικό που έλαμψε!

Παρόντες για να στηρίξουν στο live ήταν οι γονείς της Άκης και Κατερίνα Μητρούλια αλλά και άλλοι συγγενείς της και φίλοι που πραγματικά είχαν δημιουργήσει μία ένθερμη κερκίδα.

Σίγουρα το ποσοστό που συγκέντρωσε η νεαρή Πατρινή καλλιτέχνιδα (21%) δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της πραγματικά εντυπωσιακής και ποιοτικής της εμφάνισης. Ήταν και καλοντυμένη και έδειχνε πιο ώριμη από την ηλικία της.

Η ίδια ευχαρίστησε στη σελίδα της στο facebook όσους την στήριξαν κι ας μην κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Είναι πάντως μεγάλο επίτευγμα για μία ουσιαστικά αυτοδίδακτη κοπέλα που ξεχώρισε και έφτασε έως τους 32 καλύτερους διαγωνιζόμενους του The Voice of Greece, από τους 128 που πέρασαν από τα blind auditions στην επόμενη φάση.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε πως η Μαίρη Μητρούλια βγήκε να τραγουδήσει (ήταν η 6η κατά σειρά μονομαχία από τις 8 συνολικά του 1ου live το βράδυ της Πέμπτης 9/2/2017) λίγο πριν τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, μία ώρα όχι καλή ενώ και το live είναι γεγονός πως ήταν «πλαδαρό» από πλευράς ρυθμού ενώ θα έπρεπε να είναι πιο σπιντάτο, και γεμάτο λάθη ιδίως στις κάρτες των διαγωνιζόμενων. Σε κάποια φάση μίας από τις μονομαχίες αναγράφονταν ονόματα διαγωνιζόμενων που θα εμφανιστούν στο επόμενο live.

Μέχρι και ο Γιώργος Καπουτζίδης που διακρίνεται για το χιούμορ και τις αντοχές του, σε μία στιγμή δεν άντεξε και είπε το εξής: "μέχρι να τελειώσει το σώου, θα έχουν ανοίξει και τα μαγαζιά για να αγοράσετε όσα θα δείτε να διαφημίζονται στο break".

Ρεπορτάζ: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΧΛΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight