Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.

Στο Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας ο Κοσμήτο...

Στο πλαίσιο αξιολόγησης ερευνητικού προγράμματος για το νερό

Στο Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας στο Αμμάν βρέθηκε προσκεκλημένος του Ινστιτούτου για την διαχείριση του νερού και των αποβλήτων ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.

Η επίσκεψη εντάχθηκε στα πλαίσια αξιολόγησης ερευνητικού  προγράμματος που εκτελεί η Ιορδανία από τον Διεθνή Οργανισμό  για το Νερό (IWA) και αφορά κυρίως την παραγωγή λογισμικού για τον υπολογισμό της ενέργειας από Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων σε συνδυασμό με την καθολική σχεδόν επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων στην γεωργία.

Ο Κοσμήτορας συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα Νερού και περιβάλλοντος της Ιορδανικής Κυβέρνησης και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ερευνητικού ενδιαφέροντος, μια και ετοιμάζεται η Αραβική εβδομάδα Νερού και αποβλήτων 22-25 Μαρτίου 2017 στο Αμμάν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Ιορδανοί αποδέχθηκαν και θα διοργανώσουν το 3ο Διεθνές Συνεδριο της IWA για το Νερό τα Απόβλητα και το Περιβάλλον- παραδόσεις και Πολιτισμός που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο Αμμάν τον Μαρτιο του 2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις