Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωάννινα: Περισσότερα από 158 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις

Ιωάννινα: Περισσότερα από 158 κιλά κάννα...

Ο προπομπός και οι συλλήψεις

Περισσότερα από 158 κιλά κάνναβης και 4 αυτοκίνητα κατασχέθηκαν σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στο νομό Ιωαννίνων, ενώ ακολούθησαν και 5 αυτόφωρες συλλήψεις. Σήμερα το πρωί, στη διασταύρωση Γεροπλατάνου Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 33χρονο Αλβανό, να κινείται ύποπτα και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν 90 δέματα με κάνναβη βάρους 128 κιλών και 200 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος προπορευόταν και λειτουργούσε ως προπομπός.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί, στη διασταύρωση Δελβινακίου Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 21χρονος Αλβανός και μετά την έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 30 κιλών και 150 γραμμαρίων, σε συσκευασίες 30 δεμάτων.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν στην Παναγιά Πρεβέζης ακόμη δύο άτομα, ένας 62χρονος Έλληνας και μια 47χρονη Ρωσίδα. Οι δύο εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε, κατά τη διάρκεια της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, λειτουργούσαν υποστηρικτικά ως προπομποί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις