Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στ...

Στο προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ

Την Κυριακή 05/02/2017 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της στο φυσικό του χώρο, το προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Λαδόπουλου. Στην εκδήλωση παρευρέθη ο κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Κων/νος υπεύθυνος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Πατρέων.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε και στις διεθνείς επιτυχίες των αθλητών. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης επεσήμανε την προσφορά του ΣΕΒΑΣ στον κλασσικό αθλητισμό και στη ζωή μας.
Η δε παρουσία παλιών πρωταθλητών έδωσε ιδιαίτερη λάμψη στην εκδήλωση.

Πρωταθλητές όπως ο μαραθωνοδρόμος βαλκανιονίκης ΜΠΟΥΡΚΟΥΛΑΣ Φώτης, ο βαλκανιονίκης και 11ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στις μεσαίες αποστάσεις ΓΚΟΤΣΗΣ Αλέξης, ο πρωταθλητής Ελλάδος δρομέας ΤΑΝΤΑΡΟΣ Γεώργιος, καθώς επίσης και ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ελλάδος στο βάδην και βαλκανιονίκης και 6ος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στο βάδην ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κώστας.

Κατα την εκδήλωση, τιμήθηκαν οι αθλητές ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, τέσσερις φορές χρυσός βαλκανιονίκης σε ανοικτό και κλειστό στίβο, στην κατηγορία (90-94), η ΜΑΚΡΗ Αγγελική, 1η στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην (Α-Γ) και 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 3χλμ. βάδην και τέλος τον ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ Πολύκαρπο, που σε διάστημα ενός μηνός κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 800 μέτρα, στην κατηγορία (50-54).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports